Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fejezem az első levelet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fejezem az első levelet, kérdesem van, mivel meg nem vagyok tapasztalt ebben (? )

Figyelt kérdés

Tehát kedden fejezem az első levelet a Logest fogamzásgátlóból és utána rögtön másnap meg fogom kapni?és a második levelet pontosan mikor kell kezdjem?Tehát amikor megkapom aznaptól kezdődik a 7.nap szünet és akkor a 8.dik napon kezdem a másikat?

Köszönöm a válaszokat,tapasztalatlan vagyok még ilyen téren.

17.L

2012. okt. 5. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
mit fejezel??
2012. okt. 5. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
az első dobozt fejezem,hogy mondjam.
2012. okt. 5. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
fejezem be
2012. okt. 5. 19:41
 4/5 anonim válasza:
21 van benne ha jól tudom, kedden beveszed az utólsót , 7 napot vársz addig nem kell szedni semmit, és a nyolcadikon vagyis kedd utolsó akkor utánna való héten szerdán kell újra szedni az elsőt, utánna 21 napig szeded és hét napig nem majd nyolcadikon újra, ez így megy4-5 évig majd szünetet kell tartani egy évet, mert megszokja a szervezeted és immunis lesz rá !!!!
2012. okt. 5. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,max 20 éves koromig tervezem használni,utána már nem,mert nem szeretném ha ez miatt ne adj isten nem lehetne gyerekem egy nap.
2012. okt. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!