Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk ti milyen márkájú óvszert használtok, melyik márka jött be? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
nekünk a Durex, 19 l2012. okt. 3. 22:47
1/8 anonim válasza:
milyen durex ez összefoglaló név olyan mint hogy hölgy...
am nem tom még nem próbáltam de tartalékban mindíg van durex
3/8 Gyakori Ferenc válasza:
Sokféle ki lett próbálva, de végül a Masculan, lila színű. Miért? Mert ugyan az mint az összes többi, csak nem 3db-ot veszel 700Ft-ért, hanem 10darabot 900-ért xD
4/8 anonim válasza:
Nekem viccen kívül a durex xl jött be a legjobban. Még a durex love is jó volt egy időben, csak aztán rágörcsöltem mert egyre jobban szorított, és fájdalmas volt felhúzni.
5/8 anonim válasza:
Egyéni okok miatt Mysize-ot. Na az bírja a gyűrődést, és nagyon kényelmes. Mivel óvszer, ezért alapból tompít, szóval lehet vele brillírozni. Csak ajánlani tudom. 52-től 70-ig asszem 2mm-ként minden méretben van. A durex, rako, Masculan ált 52-54-es.
6/8 anonim válasza:
Masculan mikor melyik változata
Sok félét próbáltunk már, de rájöttünk, hogy vannak olcsóbbak is mint a durex és hasonlóak.
Ugyanis nem mindegy, hogy 10 db-ért fizetek majdnem 3-4 ezret vagy 1700-1900-at
Sokan elfelejtik, hogy minőségre ugyan olyan minden. Meg lehet kérdezni, hozzá értő szakembereket nyugodtan
18/L
7/8 anonim válasza:
Durexet nem csak abc-ben lehet venni, lehet nagy tételben áruházaktól rendelni, úgy olcsó...
8/8 anonim válasza:
Hát én érzem a különbséget. Bár sajna a Mysize 3000Ft és 10db. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!