Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes a barátnőm? FONTOS!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a barátnőm? FONTOS!

Figyelt kérdés

Szeptember 15-én szombaton éjjel szexeltünk, végig gumi volt rajtam (Lifestyles SKYN ha ez számít valamit), NEM SZAKADT KI, és mielőtt elélveztem volna, 2 másodperccel előtte kivettem.. a barátnőmnek 21-én (múlthét pénteken) kellett volna megjönnie, és azóta nem jött meg neki...

Ő is feltett egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. szept. 29. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Zsófia: miért nőgyógyászati vizsgálat, ha valaki ismeri a testét? Fertőzés? Akkor ilyen alapon ne használj tampont, ahhoz is fel kell nyúlni, és a barátodnak se engedd meg, hogy a kezét, vagy a nemi szervét bedugja oda, hiszen bármilyen fertőzést be lehet vinni....

Csak egy kézmosás kérdése az egész...

Mellesleg a méhszáj vizsgálat világszerte nők milliói végzik naponta, a méhnyakváladék megtekintésével együtt.

Ha nem is a leghatékonyabb, de a kettő együtt a természetes fogamzásgátlás egyik eszköze, mivel a ciklus folyamán folyamatosan változik.

Szintén ezért nézik azon nők milliói, akik gyermekáldásra várnak, és így határozzák meg az optimális időpontot a fogamzásra.

Ez nem nőgyógyászati vizsgálat, hanem önvizsgálat! Ahogy a mell napi önvizsgálata sem onkológia vizsgálat.

2012. szept. 30. 08:25
 12/13 anonim ***** válasza:

BUTA BUTA BUTA BUTA!!!

Minek szexelsz ha buta vagy???

Kiszakadt a gumi? Lehúzódott a gumi? Kifolyt mellette a sperma (előváladék)?

Ha nedves volt kívül a gumi akkor összenedvesítette a barátnőd hüvelye... Spermás, előváladékos kézzel hozzányúltál a barátnőd hüvelyéhez?

Ejakuláció után húztad le a gumit?

Minek húztad ki a péniszed, a nőből ejakuláció előtt ha gumiban szexeltetek???

Persze lehet terhes, de nem vagyunk orvosk hogy megállapítsuk, végezettek terhességi tesztet, otthonit, majd orvosit is...

Izgalom hatására is megbolondulhat a szervezet, nem feltétlenül biztos a teherbeesés...

Amikor elvesztettem a szüzességem, akkor a nagy izgalomban 10 nappal előbb jött meg menstrim, mint kellet volna, amikor meg haláleset történt a családban, akkor meg kimaradt 2 hónapot... előfordulnak az ilyenek, de jobb biztosra menni - terhességi teszt!!

Utána javaslom átforgatni a biológia könyvet, a testek működéséről, illetve elolvasni a használati utasítást a gumi óvszeren,

majd egy felvilágosítást szerezni irodalomban, ( [link] [link]

vagy esetleg egy felvilágosult felnőttnél (doki, szülő, felnőttek, biológia tanár!!!)

2012. szept. 30. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Na jól van lehiggadtam!

Bocs de felelőtlenségre és butaságra mérges tudok lenni!

De leginkább azért, mert amilyen erővel itt az esemény után kétségbeesel, és leíród hogy "uristen", olyan erővel tájékozódhatnál az esemény előtt hogy felkészülj!!!

Előző voltam

2012. szept. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!