Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet terhes a barátnőm? FONTOS!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet terhes a barátnőm? FONTOS!

Figyelt kérdés

Szeptember 15-én szombaton éjjel szexeltünk, végig gumi volt rajtam (Lifestyles SKYN ha ez számít valamit), NEM SZAKADT KI, és mielőtt elélveztem volna, 2 másodperccel előtte kivettem.. a barátnőmnek 21-én (múlthét pénteken) kellett volna megjönnie, és azóta nem jött meg neki...

Ő is feltett egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. szept. 29. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
meglehet, bár nem tudom mikor és hogyan ha nem szakadt ki a gumi!! :O
2012. szept. 29. 23:13
 2/13 anonim ***** válasza:
plusz még ki is vetted!!
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet terhes.. max ,ha egy másik sráccal feküdt le és nem védekeztek :D
 4/13 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy tesztet.
2012. szept. 29. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem.

Végig rajtad volt a gumi, és még ki is vetted.

ha ezek után mégis, az CSODA!

De komolyan. Szerintem nincs para.

Nekem egyik hónapban 2 hetet késett a menzeszem ismeretlen okból, és még szűz vagyok. Bármikor előfordulhat.

2012. szept. 29. 23:15
 6/13 anonim ***** válasza:
Mindennapi stressz vagy legyengült szervezet. Ezektől is késhet. Főleg, hogy nem is szed gyógyszert, ami beállította volna neki fix időpontra. A terhességre az esély erősen konvergál a nullához, nem hinném, hogy aggódnia kéne. Ha attól jobban megnyugszik, akkor hétfő reggel csináljon egy tesztet.
2012. szept. 29. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szimplán késik neki. Szokott?

Amúgy mikor én először együtt voltam a barátommal, úgy "összezavarodott" a hormonrendszerem, hogy kb. 3 hónapig nem jött meg (bár előtte sem volt túl rendszeres).

Most fogamzásgátlót szedek.

Szerintem nem lehet terhes, de ha 100%-ra akartok menni, vegyetek tesztet, és menjen el nőgyógyászhoz!

2012. szept. 29. 23:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos, hogy nem terhes. Szinte lehetetlen. Legalábbis, tőled tuti nem terhes. De ha ennyire paráztok, akkor vegyetek tesztet.
2012. szept. 29. 23:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Olyan szinten minimális így az esély, hogy azt mondanám, ha kezdettől rajtad volt a gumi, akkor az esély majdnem egyenlő a nullával... max akkor mehet felé picivel, ha nem kezdettől... ( előváladék)

A barátnőd kérdésében benne van, hogy máskor is késett már...

Plusz nem tudom, első alkalom volt-e, ha igen, az is megkavarhatja a hormonokat... na meg a stressz is...

Viszont ami esetleg megnyugtathatja... mivel azt írta, érzékeny a melle, így közeledhet a menzesz. Próbálja meg kitapintani a méhszájat. Ha zárt, akkor kicsit kemény, porcos jellegű a tapintása, kb mintha az orrod hegyét érintenéd.

Ha puha, mint az ajkak, és be tudod dugni picit az ujjad hegyét, akkor nyitva van. Alapesetben a menzesz alatt van nyitva, és nem sokkal peteérés előtt nyílik meg. Ha a mellek a közeledő menzesz miatt érzékenyek, akkor van rá esély, hogy a méhszáj felpuhulása is megkezdődött. Ha nyílik, akkor tuti nem terhes.

2012. szept. 29. 23:59
 10/13 anonim válasza:

kedves utolsó! nőgyógyászati vizsgálatot ne csináltass velük! a méhszáj tapogatása az orvos feladta,oda ne nyúlkáljon senki! szerintem én sem tudnám magamnak kitapintan, sőt,ráadásul egyéb fertőzést is bevihetnek a láyn szervezetébe!

kedves kérdező! egy terhes teszt 300 ft kb a rossmannban. vegyetek egyet,hogy megnyugodjatok! egyébként kétlem,hogy besikerült volna a baba! sok sikert!

2012. szept. 30. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!