Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dermyc kapszula és fogamzásgátló együtt?
hüvelyi gombás fertőzésre írtak fel nekem dermyc kapszulát.a betegtájékoztatóban viszont nem ajánlott a fogamzásgátlóval való együttszedés. ennek ellenére én triodenát szedek. volt valaki hasonló helyzetben? mi ilyenkor a teendő?
illetve még arra lennék kíváncsi, hogy lehet e szexuális életet élni a gyógyszer szedése alatt, vagy egyáltalán nem ( itt orális szexre gondolok pl, ha "sima " szexet nem lehet)
köszi a válaszokat, el vagyok keseredve
Amíg a gombából ki nem kezelnek, addig a partnernek ajánlott a gumi. Férfiaknál viszont a gombás fertőzés gyakran tünetmentes - ennek ellenére ajánlatos a partnert is gomba ellen kezelni, különben visszafertőzhet az első adandó alkalommal, ha már elkapta tőled. Én a helyedben minimum Canestennel kenegetném a páromat egy hétig.
Ha a betegtájékoztatóban ez van, akkor higgy neki. Nem hülyeségből írták bele. Ebben a hónapban, amíg a kapsztulát szeded, a fogigátló nem hat megfelelően. tejhát megint csak gumit kell használnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!