Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes, vagy csak késik neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes, vagy csak késik neki?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel immár 3 hónapja vagyunk együtt és nagyon élvezzük a szexet.

De alig pár hete hogy elmúlt a menstruációja és a peteérés közben, benne élveztem el. Mondta hogy ilyenkor nem nagy az esélye a teherbeesésnek. Pharmatexel védekezünk, viszont van hogy csak simán megszakítással.

Már 2 napja hogy meg kellett volna jönnie neki, de még csak jele sincs.

Most késik? Vagy nincs valami jele a terhességnek az első hónapban, esetleg a megtermékenyülés után pár napra rá?

2012. szept. 25. 10:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

2 nap késés még nem a világvége. Stresszes helyzetben is késhet ennyit, még akkor is, ha a nőnek hetek-hónapok óta nem volt szexuális kapcsolata. Ha teszem azt menstruál már 10 éve, és még soha egyetlen egyszer sem késett egyetlen egy napot sem, hanem mindig pontosan 28 napra (vagy 25, 30, kinek milyen a ciklusa) megjött neki, akkor kezdhetsz aggódni. De szerintem nem igen létezik ilyen nő. Szóval 2 nap még semmi. Ha már 2 hetet késik, na az már valami...

Mindenesetre én a holland módszert javaslom: gumi óvszer ÉS tabletta.

2012. szept. 25. 11:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyit, hogy a terhesség első hónapjában mellfeszülés, és ingadozó közérzet jelentkezhet.
2012. szept. 25. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
A várt, de elmaradt menstruáció 2. napján már nyugodtan lehet tesztelni, szóval ahelyett, hogy itt tüneteket vadászol, menjetek el egy drogériába vagy gyógyszertárba! Néhány hetes terhességnek egyébként egyéni, hogy van-e tünete, van aki széthányja az agyát minden reggel, és van akinek csak annyiból esik le, hogy terhes lehet, hogy nem jön meg. Szóval bárki bármit ír le ide, nem ér neked semmit, csak a teszt. Ha pozitív, akkor irány a nőgyógyászat!
2012. szept. 25. 11:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Csináljon tesztet és kiderül.
2012. szept. 25. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Hát, nagyon remélem, hogy terhes. Legközelebb majd nem csináltok hülyeséget. -.- Ennyire felelőtlennek lenni, Istenem...
2012. szept. 25. 11:45
 16/18 anonim ***** válasza:
39%
nem feltétlen kell kivárni az elméleti peteérést, a naptárra nem lehet hagyatkozni. mensi után 3 nappal estem teherbe, pedig peteérésig elvileg volna még 5 napom. a pharmatex meg egy nagy kalap kaki, semmit sem ér. csináljon tesztet reggeli első pisiből
2012. szept. 25. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

1.: Nagyon be voltál parázva, mi meg próbáltunk tanácsot adni, és segíteni neked. Szerintem jogtalanul háborodtál föl, és reagáltál az utolsó kommentedben ilyen durván.

2.: Mondtam, hogy 2 napból még nem kell ügyet csinálni.

Ennyi a véleményem. Örülj neki, hogy menstruál a barátnőd, és legközelebb legyél/legyetek óvatosabb/óvatosabbak!

2012. szept. 26. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, hogy egy kemény dugás után akkor is megjöhet neki, ha terhes.. Tényleg ne zavarjon. De mindegy.
2012. szept. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!