Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esély? Lentebb!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esély? Lentebb!

Figyelt kérdés
A barátommal a menstruációm első napján feküdtünk le(igen,tudom,jöhetnek a fújjolások),és nem használtunk óvszert,viszont időben kihúzta,tehát megszakítással védekeztünk.A menzeszem egyébként rendszeresnek mondható,28-30. napon szokott megjönni.ÍGY mekkora az esélye annak,hogy terhes lettem? Kérlekszépen tiszteljetek meg normális válaszokkal.Köszönöm!

2012. szept. 22. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
esély lehet
2012. szept. 22. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem élvezett beléd akkor nem sok. Az előváladékban is lehetnek életképes spermák, ha erre is figyeltetek, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy.
2012. szept. 22. 20:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen,az előváladék miatt aggódom én,tudom persze,hogy most már késő.Mindig óvszert használtunk,csak nagy volt a kíváncsiság,hogy vajon anélkül milyen érzés,ezért elhatároztuk,hogy menzesz közben(bármilyen undorítóan is hangzik) kipróbáljuk.Úgy gondolom így minimálisra csökkentettük az esélyét a terhességnek.De hát nem vagyok orvos..
2012. szept. 22. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia az egyetemről írok.Nyugalom nem vagy terhes nyugodtan beléd élvezhet hiszen a megjön akkor reszisztencia alakul ki ami elpusztítja a hímivarsejtek utolsó katonáit is :) szóval nyugodtan élvezzen csak beléd.És ha ezek után majd furcsán érzed magad az csak a lelkiismeret :)

DR.Szent ELZÉ

2012. szept. 22. 21:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. szept. 22. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Reméltem,hogy nem vagy annyira naív,hogy elhidd 'Istikaaa' válaszát.. :D Amúgy esély van,de minimális.. Legközelebb ha ilyennel akartok kísérletezni akkor használjatok pharmatexet + megszakításos módszer..Mert az képes megölni az előváladékban lévő spermákat ha vannak,de csak azokat! Ha már belépd is élvez akkor már nem annyira biztonságos.
2012. szept. 22. 21:50
 7/12 A kérdező kommentje:
A "belém élvezős" résszel majd csak pár év múlva kísérleteznék,természetesen:) Sőt,amikor gumival védekezünk,még akkor is elélvezés előtt kihúzza,és csak kint megy el.
2012. szept. 23. 09:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Erre most komolyan nem tudok mit mondani. Mielőtt bármi ilyesmivel próbálkoznál, nézd meg,hogy milyen védekezési módok vannak és azokat, hogy ajánlott használni.. Óvszerrel benned is elmehet,ha jól húztátok fel és figyelitek,hogy nincs-e gond, nem szakadt el. Ha meg úgy akarjátok csinálni,hogy beléd is élvezzen azt CSAK fogamzásgátló tabletta mellett ajánlott különben esélyes, hogy korán leszel kismama,de azt is csak akkor ha figyelsz mindenre, időben beveszed, antibiotikum,hasmenés,hányás meg ilyesmi befolyásolhatja.. stbstb. Ez nem azon múlik,hogy most, vagy pár év múlva próbálkoztok vele, hanem,hogy megfelelően védekeztek-e :D.. Nem tudom hány éves vagy, de azért mielőtt elkezdesz szexelni, illik ilyesminek utánajárni. Ez nem játék,a ciklus BÁRMELYIK napján BÁRMIKOR terhes lehetsz!! Még menstruáció alatt is. Utólag már nem sok mindent lehet tenni, vagy beveszel 72 órásat, vagy reménykedsz,hogy nem történt meg a baj, de még a 72 órás tabletta sem 100%-os védelmet nyújt. Mielőtt támadásnak vélnéd az irományom,csak szólok, hogy ezt teljes jó szándékkal írtam neked, hogy ne legyen meg a baj, mert egy gyerek nem kis felelősség és az abortusz se egy leányálom... :D
2012. szept. 23. 09:57
 9/12 A kérdező kommentje:
22éves vagyok.
2012. szept. 23. 10:52
 10/12 A kérdező kommentje:
De ne Istikaa beleélvezős részén legyen már a fennakadás,hahó!:D Nem élvezett belém,és nem is szeretnék azzal kísérletezni.Fogamzásgátlót nem szedhetek egészségügyi okokból kifolyólag,így 72órásat sem vehetek be,hormonbomba.
2012. szept. 23. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!