Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hüvelygyűrű mellett ti tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelygyűrű mellett ti tudtok tampont használni?

Figyelt kérdés

Ma cseréltem suliban és kijött a tamponnal együtt a gyűrű is. Szerencsére utolsó órám volt, így belefért a 3 órába míg hazaértem, lemostam, visszatettem.

Nekem a szünet 6. napján jön meg és kb 5 napig tart. Betétet nem tudom elviselni.

Esetleg van valami technikája, hogy más szögben toljam fel a tampont? Pl kicsit oldalra, vagy ilyesmi.. Ez így nagyon nem jó :(

2012. szept. 17. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tenyleg nem ertem miert kell kombinalni es bonyolitani. En mosok kezet, de nem fogom ott mindenki elott mosni a huvelygyurut, majd visszamenni es felrakni. Es mindezt ugy, hogy kozben nincs bennem tampon, tehat at is azhatok. Hogy gondoltad ezt draga utolso?
2014. márc. 14. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:

úgy, hogy ahogy írtam, nem tolonganak a budiban.

ha meg igen, akkor véresen tenném vissza azonnal, ahogy kirántottam. és azt is elképzeltétek, hogy milyen blama véresen elcsomagolni, hazavinni, és száradás után otthon mosogatni?

jobb helyen van az odabenn.

ha naponta 3x-4x cserélsz tampont, akár a rituálé részeként azt is meg lehet szokni, hogy plusz egy hüvelygyűrű-visszarakás. ebben az időben +fél perc időveszteség.

2014. márc. 14. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha allva/guggolva teszem fel, nekem sose megy a helyere.

Tudod, letezek papirzsepi:D Letorolte biztos.

De mostanaig nem ertem, hogy gondoltad, hogy majd kimegy es megmossa.. Kozben meg verzik:D

2014. márc. 14. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:

én meg azt nem értem, miért nem rakta vissza azonnal. korábban azt hittem, az a baja, hogy "piszkos"lett, és otthon kényelmesebb megmosni.

fél perc alatt nem vérzi tele a mosdót, és erre is szolgál a papírzsepi. mikor menzeszidőszakban kiszállok a kádból, akkor se vérzek össze mindent, míg fel nem öltözöm. ez a pár másodperc ugyanaz.

2014. márc. 14. 16:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Te tuti nem vagy lány...

Véres dolgokat NEM rakunk vissza a hüvelybe, mert érintkezett a levegővel és elszaporodnak a baktériumok = fertőzés, gyulladás.

2014. márc. 14. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
52%

ez speciális eset. tudsz még más dolgot, ami véres, és akármilyen indokból vissza kellene rakni magadnak? én tudok, de valószínűleg nem fog tetszeni. a barátod farka, ha ebben az időszakban együtt vagytok. nem lesz tőle baj.

a hüvelyedben szintén van levegő, és ha egy pillanatra kicsúszva és visszatéve aggályos a hüvelygyűrű viselése, akkor az adabenn se százas, ha már véres lett. persze mikor hazaérsz, le lehet mosni, és akkor nem volt benn tovább így, mint egy tampon.

használtam hüvelygyűrűt régebben,

ugye te se prospektusok alapján írod a véleményed?

2014. márc. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!