Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tolta már el valaki f. gátlóva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolta már el valaki f. gátlóval a menstruációját?

Figyelt kérdés

Vannak vele tapasztaltaitok nagyon fel borulnak a hormonok ? vagy van valami veszélye?

Ugy gondoltam hogy ez jó megoldás lenne mert a párom külföldön van és pont akkor jön haza azon a héten mikor megjön :/

2012. szept. 17. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Én kétszer tettem, párom kijelentette, hogy többet soha. :D Sokkal idegbajosabb voltam mint egyébként menzesz előtt, de ha ezt bevállalod akkor igazából (legalábbis nálam) más probléma nem lesz.

28/n

2012. szept. 17. 10:21
 2/6 anonim válasza:

Szia

Én srác vagyok,de van egy jó tanácsom ha elfogadod.Mi is voltunk a párommal ilyen helyzetbe.A legjobb módszer,hogy mielőtt megjön 2-3 nappal előtte kezdj el napi szinten 1 dl citromlevet inni,igy kb 5-6-7 napot tudod késleltetni.Semmi veszélye nincs.

27F

2012. szept. 17. 14:14
 3/6 A kérdező kommentje:
és ez be is válik?:O
2012. szept. 17. 23:38
 4/6 anonim válasza:

Igen beválik

Nálunk mindig bejött =)

2012. szept. 18. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
én toltam már el 1 héttel,és minden rendben volt. a következő hónapban is rendesen megjött,ahogy eltoltam!
2012. szept. 18. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én régen rendszeresen tologattam kényelmi szempontból ide-oda pár napokat, sose volt belőle probléma.
2012. szept. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!