Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal pettingeltünk, és rá ment a kezemre a spermium, utána magamhoz értem. Lehetséges a terhesség?
Figyelt kérdés
Tudom buta a kérdésem csak aggódok picit.A barátomnak örömet okoztam és ráment a kezemre a spermium, utána 5 perccel elmentem zuhanyozni, és nem mostam meg rendesen a kezemet, és úgy mostam meg magam ott lent...
Ha hozzáérek így az ujjammal akkor bekerülhet a hüvelybe a spermium, és megtermékenyíthet?
2012. szept. 15. 14:48
1/10 anonim válasza:
Ha sokáig volt a kezeden, bőrön keresztül is felszívódik!!!
2/10 anonim válasza:
nagyon nagyon pici.0,001 kb.:) Ne aggódj:)
3/10 anonim válasza:
Előfordul, hogy próbálkoznak a gyerekcsinálással és csak sokadjára jön össze ...
Ahhoz, hogy terhes legyél a pasinak teljesen beléd kell tolnia és úgy beküldeni a tejfölt ...
4/10 Mi közöd Tőle válasza:
Én nem tudom, az én farkamból nem tejföl jön. Ilyen hülyeséget csak egy tejfölös szájú mondhat. Egyébként semmi esély, hogy teherbe ess ebben a történetben.
5/10 A kérdező kommentje:
Azért is aggódom ennyire mert nemrég problémáim voltak ,h.krémet kellett használnom, és legyengült a flórám..:/
2012. szept. 15. 16:07
6/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ne aggódjak?
2012. szept. 15. 17:59
7/10 vezéregér válasza:
4-es úgynézki még nem hallott az előváladékról, amiben szintén van spermium (nagyon minimál mennyiségű, de estek már teherbe tőle)
8/10 anonim válasza:
Köszi egér :)
4-es: 35F vagyok...
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor most?:/
2012. szept. 15. 19:21
10/10 anonim válasza:
Megeshet, de kicsi a valószínűsége.
Amúgy ondó, ha "csak" spermium megy rá aligha kellene aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!