Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudom, hogy nem biztos, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nem biztos, de már nagyon félünk. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: több mint egy éve vagyok együtt a barátommal, nem sokszor feküdtem le vele, 2 kezemen meg tudnám számolni hányszor, és MINDÍG használtunk gumit. csakhogy legutóbb kiszakadt, de egyből észrevettük, pár másodpercig lehetett így bennem. Mivel kb. 10 nappal a menstruációm után történt, még nem is voltam a leg termékenyebb, és nem vettem be a 72 órás tablettát, mert nem akartam fölöslegesen bombázni a szervezetem, elég sok negatívumot olvastam róla, gondoltam az azoknak való akiknek pl nem jön össze a megszakítással védekezés.... Csakhogy 1 héttel ez előtt történt a dolog, és 3 napja barna folyásom van. Egy nyugodt percünk nincs az óta, már mindenféleképpen átgondoltuk a dolgot, sajnos nem tudnánk még felnevelni a gyereket, mindketten tanulunk még, én csak 17 éves vagyok. Van rá esély, hogy nem beágyazódási vérzés, csak valami kisebb fertőzés, vagy kezdjünk mégjobban félni, és lassan beadagolni a családnak?
2012. szept. 13. 18:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eléggé megnyugtat, hogy ismeretlen emberek is bíztatnak, hogy nem lesz baj. Utolsó, igen nekem is ez jutott először eszembe, de mostmár azt remélem, hogy csak valami enyhébb fertőzés vagy akármi más. :/
2012. szept. 14. 15:59
 12/12 A kérdező kommentje:
a mai teszt szerint nem vagyok terhes, de tegnap kellett volna megjönnie, szóval azért még csinálok egyet biztos ami biztos, csak gondoltam megosztom, nagy kő esett le a szívemről.:D
2012. szept. 24. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!