Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha az elöző honapban már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az elöző honapban már bevettem egy esemény utáni tabletát de sajna ebben a honapban is bekellet vennem egyet multkor a menstruáciom is időben megjött de olvastam hogy a 2. menstruáció szokott elmaradni Most akkor megjön majd a menstruáciom?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerinted itt ki lát a jövöbe?!?!?

Egyébként próbálj inkább valami normális módon védekezni, ez nem megoldás, nagyon ráfizethetsz.

2009. júl. 30. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:

"Remélem" gumiszakadás miatt kellett bevenned és nem "de kivette mielőtt belémélvezett"

Amúgy meg fog jönni igen, de szerintem késni fog...

2009. júl. 30. 14:01
 3/9 A kérdező kommentje:
igen gumi szakadás miatt történt
2009. júl. 30. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:

hát nincs szerencsétek ezzel a gumival, kéne inkább vmi más védekezési módot alkalmazni.

eghébként nembiztos h megfog jönni, 2 egymást követő hónapban ilyen extra adag hormonbomba, azmár nem vmi egészséges. még egy foggátlóval is jobban jártál volna...

2009. júl. 30. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:
igen csak én nem szedhetek fogamzásgátló tabletát már csak ezért is neces a dolog
2009. júl. 30. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben találnék valami normális megoldást a védekezésre(hüvelygyűrű, pesszárium), mert a sok eseményutánival csak elcseszed a szervezeted!
2009. júl. 30. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlót nem szedhetsz, de esemény utánit felírnak? Nem egészen értem. Mindkettő hormontartalmú, és az esemény utáni sokkal "durvább", mint a fogamzásgátló, pontosan a hormontartalma miatt. Vagy nem ezért nem szedhetsz tablettát?
2009. júl. 30. 18:12
 8/9 A kérdező kommentje:
voltam vérvételen és kiderült hogy magas a májfunkciom és emiat nem kezdhetem el szedni még a fog.tabletát
2009. júl. 30. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a májadnak baja van, akkor az esemény utánit még annyira se lenne szabad szedni, attól komoly bajok lehetnek!!!!!
2009. júl. 30. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!