Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mogyi123 kérdése:

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Együtt voltunk a párommal, de védekeztünk (nem szakadt ki az óvszer) a menstruációm is megjött - annyi változás volt, hogy nem volt túl nagy mennyiség vagyis 3 napig igen, de aztán kevés.

Nekem ez volt az első szexuális együttlétem, eléggé fájt, még másnap is így már akkor megijedtem, hogy lehet baj lesz. DE amint írtam normálisan megjött.

Azóta viszont fájdogál a hasam, vagyis inkább a gyomrom körüli rész, de hozzá kell tennem azt, hogy iszonyatosan sokat idegeskedtem az elmúlt 2 hétben..

Mi lehet a gond?? El akarok menni orvoshoz, de eléggé félek..

2012. szept. 12. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt egy hasfájásból még egy orvosnak se könnyű megmondani.

Valószínűleg az idegeskedés nem tett jót, a legtöbb embernek fáj ilyenkor a hasa. Egyébként mitől vagy ideges? A terhesség miatt remélem nem, hiszen mint írod, normálisan lezajott a menstruációd.

2012. szept. 12. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Itthon van nagyon sok gond és azért, de lehet buta vagyok és részben a terhesség is eszembe jutott..

A menstruációm előtti nap barnás folyásom is volt, de csak egy kevés..

Remélem valóban csak az idegeskedés miatt fáj..

2012. szept. 12. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Első után ez ok, nekem miután 2 évig nem volt szexuális kapcsolatom, utána napokig fájt a hasam, persze orvoshoz rohantam, de ő mondta, hogy ez elő szokott fordulni.
2012. szept. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!