Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cypromixről Grestomixre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cypromixről Grestomixre váltás, de hogyan?

Figyelt kérdés

Az orvosom semmit nem mondott, én meg sajnos elfelejtettem kérdezni és telefonon sem érem el.

Eddig Cypromixet szedtem, most Gestomix 20/75-öt írt fel az orvosom. Ma már kezdhetem is szedni?

Ma járt le a 7 napos gyógyszer szünet, valamint a megvonásos vérzés 5. napján járok.

2012. szept. 10. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
ha eddig ma kezdted akkor ugyan ugy szedd.. :-)
2012. szept. 10. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak azt is olvastam, hogy szünetet kellene tartani. Tanácstalan vagyok :S
2012. szept. 10. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, köszönöm szépen a válaszod :)
2012. szept. 10. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
van partnered? akkor ne hagyj ki..
2012. szept. 10. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

A Gestomix szedését elkezdheti, amint az előző tabletta tablettamentes periódusa lejárt (vagy a korábbi fogamzásgátló utolsó inaktív, hatóanyagot nem tartalmazó tablettáját követően).

ez a tájékoztatóban van leírva

2012. szept. 10. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is olvastam a tájékoztatót, csak a Cypromix elsősorban nem fogamzásgátló, ezért nem voltam benne biztos, hogy ugyanez vonatkozik-e rá.
2012. szept. 11. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!