Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 eves csaj vok, 3hete nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 eves csaj vok, 3hete nem kaptam meg, es hat felek. Megmondtam a pasimnak is aki egy evvel fiatalabb nalam, es orult a hirnek, 6honapja jartunk es szerettuk egymast, De osszevesztunk es en kesz vok. Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

hmmm??? sztem nemjött meg neki 3 hónapja, a pasija először örült a hírnek (merthát eztírta h örült a hírnek a 14 éves kissrác:D) de aztán szakítottak, és a csaj most jkész van, h a pasi már nem örül :D

védekeztetek??? ha nem akkor terhes lennél, és jön majd nemsokára neked egy kisbaba.

2009. júl. 29. 15:29
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
de a nem jött meg az nem is hasonlít a nem kaptam meg-re :S én nem értem... maximum az influenzát nem kaphatta meg, ennek meg tényleg lehet örülni... de akkormeg mi az igazi kérdés? lécci, kérdező, fogalmazd már meg érthetően....
2009. júl. 29. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
menzeszre egyesek aztmondják h betegség....és lehet azért írta a csaj h nemkapta meg, mert ő is betegségnek veszi....értitek??:D
2009. júl. 29. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:

vagy csak kamu a kérdés

hát ha nem válaszol, akkor tuti hogy kamu

2009. júl. 29. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
60%
na, akk ezt próbáld meg mégeccer leirni xD
2009. júl. 30. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:
gondolom már három hete nem kapott levelet az exétől XD
2009. júl. 30. 10:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Fussál neki még1x kiscsillag:)
2009. júl. 31. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
hát ezen jót röhögtem xDDDD
2009. aug. 10. 21:26
 19/19 anonim válasza:

Szerintem azt szerette volna mondani, hogy ő egy 15 éves lány, akinek 3 hete nem jött meg, és fél, hogy terhes lett. Ezt elmesélte a pasijának aki 14 éves , és örült a hírnek. 6 hónapja jártak, és szerették egymást.

Most meg összevesztek. A csaj meg tanácstalan.

Amúgy meg én sem értem.. Értelmetlen az egész. Egy 14 éves srác miért örülne, hogy terhes lett a barátnője?!:S

2009. aug. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!