Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges hogy komoly a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy komoly a baj?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel kb 3 héttel ezelött lefeküdtünk, és pár napot késik a vérzése. Alig 5 percig szexeltünk, el se mentem, és gumi volt rajtam. Mennyi esély van arra hogy teherbe esett? Vagy csak túl parás vagyok?

17/F

2012. szept. 7. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Eléggé parás vagy ember, így 10millió az egyhez az esélye, hogy teherbe esett, sokszor az a baj, hogy ráparáztok a terhességre, és neki is késik a vérzése, épp ez miatt.
2012. szept. 7. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Parás vagy, nem kéne annak lenned, ahogy az első leírta.
2012. szept. 7. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
A parázástól késhet. Én is voltam parás és nekem az idegeskedéstől késett. 17/L
2012. szept. 7. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, megnyugtatnak ezek a válaszok :)
2012. szept. 7. 22:53
 5/5 anonim válasza:

Ha el se mentél,hogy lenne terhes????:)

Másik az az előváladéknál nagyon kicsi az esély, hogy attól legyen valaki terhes, de attól se lehet, mivel gumi volt rajtad.Szóval nyugi, idegességtől is késhet!

2012. szept. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!