Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdemes-e már tesztet vennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicus92 kérdése:

Érdemes-e már tesztet vennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne, hogy aktus után egy héttel már kimutatja a terhességi teszt ha becsúszott valami?

Mert nem érzek semmit sem, de szeretnék biztos lenni abban, hogy minden rendben. Vagy várja meg az első havit?

Előre is köszönöm a válaszokat... ;)

2012. szept. 6. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

várd meg, hogy késik-e... felesleges kidobnod 700 forintot ezért, ha még nincs semmi jel.

izgulni se érdemes.

2012. szept. 6. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
nah ne 1 válasz szívesen bármikor :D
 3/6 anonim ***** válasza:
Vannak már ilyen modern tesztek, amik kimutatják: :) De meg is várhatod a havid. Ez szerintem függ attól, hogy akarsz-e gyereket, mert ha én szeretnék gyereket, akkor szerelmeskedek és egyszer majd bejön. Viszont ha nem kívánsz terhességet, akkor meg nyilván jöhet egy teszt. Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért tetted ezt?
 4/6 A kérdező kommentje:

az elő nedvtől félek...

később már védekeztünk.

2012. szept. 6. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ú MICSODA BALESET
2012. szept. 6. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as!

Nincs olyan modern teszt, ami már kimutatná 1 héttel az aktus után.

Már csak azért sincs, mert 1 héttel az aktus után még meg se történik a beágyazódás. NINCS MIT KIMUTATNIA!

A tesztek a HCG hormon vizeletben lévő mennyiségét mutatják ki, és az csak a beágyazódástól termelődik.

Kérdező!

Aktustól számítva minimum 2 hét! ÉS minimum annyi időt várni kell.

Én pl. csak 3 hétre teszteltem pozitívat.

2012. szept. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!