Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan vegyem be így a tablett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem be így a tablettát?! (hányás-hasmenés)

Figyelt kérdés
Help!!! Nem tudom mi van velem, délután óta hányok és megy a hasam, fél óra múlva be kell vennem a fogamzásgátlót, de nem tudom így most bevegyem-e, nem nagyon akar bennem semmi megmaradni a vízen kívül... És ha beveszem, de kihányom és beveszek egy pótot, és megint kihányom akkor mivan? :S
2012. szept. 6. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is vegyél be egy Smectát. Az megállítja a hányást. Utána jöhet a fogamzásgátló.
2012. szept. 6. 20:30
 2/4 mpecsa válasza:

"Póttabletta" nincs !

Ha kihányod, az kint van és kész ! De ha bent is marad, valószínűleg a hasmenés miatt elvész a hatóanyag. Ne vegyél be másikat, semmi értelme !

Ez a hóna sajnos pech !

Egyéb módon is védekezni kell !

2012. szept. 6. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
addig örülj amíg a víz megmarad benned, nekem volt h megittam egy pohárral, 2 perc múlva ki is jött ,így vagy úgy...
2012. szept. 6. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Remek... már 2 hónapja szaladgálok terhes tesztekért, mert hasmenés, elfelejtett szem, most meg hányás... -.-

Szerintem beveszem lefekvés előtt, hátha úgy kibírja reggelig... Persze majd védekezek máshogy is. Kösz a válaszokat!

2012. szept. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!