Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez így normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális?

Figyelt kérdés
1 hónapja szedek fogamzásgátlót,eddig mindig rendesen megjött és mindig 2.nap volt a legerősebb.tegnap szintén megjött de ma már a szokásosnál kevebb volt.ez igy normális?néha hányingerem van és az utóbbi időben naponta fáj a fejem.ezt még a fogamzásgátló mellékhatásának tudható be?lécci normális válaszokat.
2012. szept. 6. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Az normális, hogy a fogamzásgátlótól megváltozik a vérzésed mennyisége, intenzitása.

A fejfájás lehet a tablettától is, de mostanában frontok is vannak, szél is, ezek is okozhatnak fejfájást. Ha tartósnak bizonyul, érdemes másik fajta fogigátlót kipróbálni. Sokféle van, ki kell próbálni, hogy neked melyik a jó.

2012. szept. 6. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ:)
2012. szept. 6. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

HA egy hónapja szeded a bogyót, akkor ez az első megvonásos vérzésed. Teljesen normális, ha nem olyan mint a régi vérzéseid, a gyógyszer csökkentheti a mennyiségét, minőségét.

A hányinger és fejfájás lehet mellékhatás, de ha a következő hónapban is állandó, akkor feltétlen menj vissza dokihoz, mert lehet más gyógyszer kellene, a mellékhatásoknak nem szabad huzamosabb ideig fennállniuk. Ha így van váltani kell.

2012. szept. 6. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
és még annyi h mostanába egésznap fáradt vagyok és legszivesebben csak aludnék.remélem ezis csak az időjárás miatt.
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is.
 6/6 anonim ***** válasza:
Én javasolnám esetleg a Nuvaringet (hüvelygyűrű), igaz, nem a legolcsóbb, de alacsony hormontartalmú, kényelmes, ugyanolyan biztonságos, mint a tabletta (sőt, talán még biztonságosabb is). Nekem eddig nagyon bevált, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.
2012. szept. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!