Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így fent állhat a teherbeesés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így fent állhat a teherbeesés veszélye? (lent)

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek,ma reggel voltam együtt a párommal,értelemszerűen belém is élvezett.Ma délután voltam orvosnál,aki a torokgyulladásomra antibiotikumot írt fel,aminek a betegtájékoztatójára rá van írva,hogy gyengíti a fogamzásgátlót.Na már most a spermium elél pár napig "bennem" nem?Ha ma este beveszem az első szem antibiotikumot,akkor elkezd gyengülni a fogamzásgátlóm hatása,és a még bennem lévő spermium "gondot " okozhat nem?
2012. szept. 6. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Á, nem hiszem, hogy napokig elélnének azok odabent.
2012. szept. 6. 16:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem se,de jobb félni mint megijedni :D
2012. szept. 6. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Erre általában azt szokták mondani, hogy amíg szeded az antibiotikumot, addig használjatok óvszert is. A ma reggeli együttlétből pedig még tuti nem lesz baj.
2012. szept. 6. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, és igen napokig elélnek a hímivarsejtek, ez megállapított tény, én 72 óráról tudok.
2012. szept. 6. 16:07
 5/8 Maffi válasza:
Eltud élni napokig..vagyis..2-3-4 napig mivel az merőben függ a kérdező biológiájától..de nem hiszem hogy lehetne baj belőle..amúgy nem akartam bunkó lenni sajnálom.
2012. szept. 6. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
A petevezetékben bizony 2-3 napig életképes maradhat a spermium. De, hogy melyik fogamzásgátlóra hogyan hat az antibiotikum. arról az orvosodat kellene megkérdezni. Végső soron valóban az a biztos, ha elhalasztod a kúra megkezdését.
2012. szept. 6. 16:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Természetesen fogok addig kiegészítő védekezést alkalmazni:D

Huh,hát remélem is ,hogy a maiból még nem lesz semmi....

2012. szept. 6. 16:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Írtam orvostudakozóra nődokinak,azt válaszolta,hogy bár logikus a gondolkodásom,ne halasszak napot.
2012. szept. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!