Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért kezd el lüktetni barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd el lüktetni barátnőm vaginája, miközben újjazom?

Figyelt kérdés
Már jóideje próbálok én is gyönyört szerezni neki, de mindig leállít, azzal az indokkal, hogy már kellemetlen érzés. Egyáltalán nem csinálom dúrván, be is van nedvesedve, de mindig azt érzem, hogy egy idő után elkezd lüktetni neki(sex közben is, nem csak újjazásnál), és ekkor jön a leállítás is. Pedig ő is akarná a dolgot.. Kérdem miért van ez?
2009. júl. 28. 22:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem; pisilési ingert sem érzett még.

De köszönöm az összes válaszadónak a segítséget! Remélem most már jutunk valamire.

2009. júl. 28. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ha az nem orgazmus amit leírtál akk ezek szerint én még soha az életemben nem mentem el oO

Szerintem is inkább orgazmusa volt...utána én sem bírom igazán a sexet meg semmi egyebet....én is elég gátlásos vagyok...nem engedem a barátomnak még ovszerrel sem hogy elmnejen mert félek hogy kiszakad és terhes leszek...(igen, szabad hülyének nézni) már próbálom rávenni magam, hogy ez megváltozzon... vannak ilyenek...:(

Szeritem ha megállit akk után bujj oda hozzá...az olyan jóó...^^ :P

2009. júl. 29. 01:07
 13/13 anonim ***** válasza:
orgazmusa volt. bár elég para hogy nem tudja beazonosítani de 100% hogy az volt. ezért is állít le, mert akkor azzal kielégül és elég.
2009. júl. 29. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!