Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Üdv. Párommal együtt vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basztet D kérdése:

Üdv. Párommal együtt vagyunk már rég óta és mindig óvszert használunk, ám bizonyos okok miatt, most kettős védekezést kell alkalmaznunk. Pharmatexel együtt milyen? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Először szeretnénk kipróbálni a Pharmatexet, hiszen az úgymond alkalmi. Mivel csak hétvégente vagyunk együtt nem szeretném 19 évesen a szervezetemet hormonális gyógyszerekkel rombolni ( eleve könnyen hízok meg egyebek). Olvastam már rengeteget róla, itt is sok kérdés volt, de én is megkérdezem, hogy akik együtt használták a kettőt volt e valami gondjuk vele?

2012. szept. 6. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Eléggé csípett.

Egyébként az óvszer + pharmatex az kb. olyan, mintha egy szkafanderre még húznál egy tangabugyit is, a biztonság kedvéért. :) Nem oszt, nem szoroz óvszer mellett a pharmatex. Ha jól használjátok az óvszert, akkor önmagában is elég. Miért kell "duplázni"?

2012. szept. 6. 11:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Páromnak van egy betegsége és most részt vesz egy kezelésben ami alatt nem ajánlatos teherbe esnem(nem mintha akarnék.
2012. szept. 6. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, aki védekezik, az nem akar teherbe esni. :) Kipróbálhatjátok a pharmatexet, de akkor inkább a kenőcs (nem a kúp) változatát. Az talán kevésbé csíp... én eddig csak a kúpot használtam, az nem volt valami kellemes...

Lehet együtt alkalmazni a kettőt, nincs hatása a spermicidnek a gumira, csak hát a hatékonysága az nem az igazi...

Amúgy a hormonális fogamzásgátlás nem az ördögtől való, egy alacsony hormontartalmú fogamzásgátlótól (pl. Nuvaring) egyáltalán nem biztos, hogy lenne gondod... nők millióinak nincs, csak ők nem reklámozzák annyira, mint azok, akiknek van problémájuk. :)

Vagy figyeled a ciklusod (hőmérőzéssel, ovulációs teszttel), és a kritikusabb napokat kihagyjátok a biztonság kedvéért.

2012. szept. 6. 11:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tablettába is van jó, de csak hétvégente vagyunk együtt(van egy kis távolság). Így heti egy-két alkalom miatt roncsolni magam? Nem szívesen.
2012. szept. 6. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is "távkapcsolatban" vagyok, kéthetente átlag 3 napot vagyunk együtt, de akkor nagyon aktívan. Igazából nem is csak a védekezés miatt tértem át a hormonálisra, hanem így mindkettőnknek sokkal élvezetesebb a szex, mint gumiban. Én nőként is utálom, hogy nem érzem a partnerem rendesen. Gumival sem volt rossz, de gumi nélkül összehasonlíthatatlanul jobb mindkettőnknek...

(Én Nuvaringezek amúgy, nagyon kényelmes, semmi gondom nincs vele. De nem akarlak rábeszélni, ezek az én szempontjaim! :) )

2012. szept. 6. 11:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Mint fentebb is írtam muszáj az óvszer használata. Az eléggé biztonságos, de ragaszkodnak még valamihez.( Kell a dokinak egy név, hogy mit használok).
2012. szept. 6. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ilyen ritkán vagytok együtt, akkor javasolnám a pesszáriumot, zselével.

Csakhogy ezek nem olyan biztonságosak, mint az óvszer.

2012. szept. 6. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A dokinak kell egy név? Mióta foglalkoznak az orvosok ennyire azzal, hogy mivel védekeznek? Ez nekem elég furcsa... A gumi véd, ha helyesen használod, ha véletlen valami gáz van, ami ritka, akkor ott a 72 órás. (Ismétlem, csak végszükség esetén, aminek kevés az esélye gumi mellett, de kilyukadhat. ) A pharmatexnél még az is jobb, mert csíp mindkettőtöket, és nem lesz élvezetes a szex, ráadásul az ára meg a macera ami vele van... elég illúzióromboló.
2012. szept. 6. 12:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Eléggé alapos a kísérlet és a doki.
2012. szept. 6. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy a gumi mellett csak a fogamzásgátló a legjobb. Előző barátnőmmel is így védekeztünk, mert semmiképp nem akartam, hogy terhes legyen. A kettőt együtt alkalmazva annyi az esély a teherbe esésre, minthogy leszáll egy UFO a Földre, elrabol téged, és elvisz a Marsra :-) Mint fentebb írták, léteznek nem hormonális készítményű fogamzásgátlók is.
2012. szept. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!