Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Neked okozott negatív mellékha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked okozott negatív mellékhatást a fogamzásgátló tabletta vagy nem? Minden tablettaszedő tapasztalata érdekel!

Figyelt kérdés

Tanakodom azon, hogy szedni kéne. De! Ha rákeresek a neten, akkor millió olyan nő írását olvasom, akiknél súlyos tüneteket okozott, hízás, libidócsökkenés, trombózis, később nehéz teherbeesés, stb, ugyanakkor sokan írják, hogy semmi gond nem volt vele, mert ezek modern tabletták.

Az orvosomat hiába kérdezem, úgyis azt mondja, amiért fizetik meg azt is írja fel.

Gondoltam megkérdezem az itt válaszoló lányokat, nőket, hogy ők mit tapasztaltak.

Én 3 lányt ismerek, aki szedi, egyikőjük hízott 10 kilót(pedig egy vékony, pici lány volt), egyikőjük elviselhetetlen hangulatingadozásokkal küzd, a harmadikat annyira nem ismerem, de őnála látható mellékhatás nem volt.

Köszönöm!

2012. szept. 3. 16:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én stodette-t szedek 3 hónapja. Mostmár múlnak a mellékhatásai, de az első két hónapban elég rossz volt. Összeférhetetlen voltam mindenkivel szemben. A párommal is nagyon sokat veszekedtünk, mert nagyon hisztis voltam. És minden apróságon felidegesítettem magam, és megsértődtem. Már-már depressziós tüneteim voltak. Amikor meg a harmadik levelet kezdtem el szedni, a néhai depressziós tünetek fennmaradtak, viszont máskor meg szokatlanul jó kedvem volt a semmitől.

Elmentem dokihoz, hogy írjon fel másikat, de azt mondta, hogy el kell múlnia a mellékhatásainak. Én is ebben reménykedek, hogy újra normális leszek. Bár már kezd megnyugodni a szervezetem, és viszonylag normálisabb vagyok.

Nálam ennyi volt csak:)

L/18

2012. szept. 4. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!