Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Magas vérnyomás lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas vérnyomás lehet a hüvelygyűrűtől?

Figyelt kérdés

Mielőtt nem használtam semmilyen hormonális fogamzásgátlót, 130/60 volt a max vérnyomásom.

Mostanában van, hogy este felmegy 160/90-re! Mondjuk ilyen még csak 2 este volt a 3 hét alatt. Szerintetek lehet a hüvelygyűrűtől? A nyugalmi vérnyomásom nem változott, ugyanúgy 130/60 körüli.

Csak ez a 160-as megijesztett. Tegnap is ennyi volt, a szívem úgy kalapált.. :S

2012. szept. 3. 16:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amíg tablettát szedtem, sosem ment fel 160-ra, illetve az előtt sem...
2012. szept. 3. 16:25
 2/12 anonim ***** válasza:
igen, lehet.. ugyh hagyd a fenébe a hormonkészitményeket!! kivizsgáltak előtte egyáltalán? vérvétel, vérnyomásmérés, ilyesmi????
2012. szept. 3. 16:26
 3/12 A kérdező kommentje:

Már bocs, de vérvételből mit tudhat meg a vérnyomásomról?:)))

De igen, volt vérvétel, eleve azért kezdtem el szedni tablettát, mert nagyon alacsony volt a vasam az erős vérzés miatt. Anyukámnak is ilyen volt, örököltem.

Vérnyomásomat nem mérte, de én itthon mérem napi 1-2x már évek óta.

2012. szept. 3. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg, milyen, amikor leveszed, mindenképp mennék a dokihoz, az ő véleményére jobban adnék mint itt. De a kérdésedre válaszolva, igen, lehet a hüvelygyűrűtől.
2012. szept. 3. 16:35
 5/12 A kérdező kommentje:
A 7 napos szünetben is ugyanannyi, de nem ugrott fel még olyankor 160-ra.
2012. szept. 3. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
azért, drágám, h ne legyenek ilyen jellegű gondjaid. de ok, akkor te csak használd, sok sikert.
2012. szept. 3. 16:37
 7/12 A kérdező kommentje:

Drágám, áruld már el, hogy a vérvételből hogyan lehet következtetni a vérnyomásra?! Tényleg kíváncsi vagyok rá!:)

Csak mert elárulom, hogy a vérvételből azt nézik, hogy szedhetek-e egyáltalán tablettát, máj- és a vesefunkciót néznek!

2012. szept. 3. 16:39
 8/12 anonim ***** válasza:
igen, de ha normálisan kivizsgálnak, akkor csökkented minden későbbi mellékhatásnak az esélyét. ide az is beletartozik, h megkérdezik, h van-e vkinek a családban trombózishajlama, magas vérnyomása, és ezt is számitásba veszik. de most komolyan, ha eddig nem volt, és most jelentkezett ez a probléma, akkor mi tart vissza h abbahagyd, és keress vmi más módszert? vagy vmi komoky bajt akarsz magadnak szerezni?
2012. szept. 3. 16:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk az tart vissza, hogy lehet, hogy nem is ettől van?

Te komolyan ennyire sötét vagy?

2012. szept. 3. 16:42
 10/12 A kérdező kommentje:
2x volt eddig magas. Hangsúlyozom, KÉTSZER.
2012. szept. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!