Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan tudom, hogy lyukas az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy lyukas az óvszer?!

Figyelt kérdés
Pénteken a tescoban láttam,hogy két jópofa c.gyerek azzal szórakozik,hogy tűvel kilyukasztja az óvszeres dobozokat. A kérdésem az lenne,hogyan vehetem észre,hogy lyukas az óvszer,ha esetleg a dobozon nem látszik? Olyasmit hallottam,hogy ha lesz rajta egy kis lyuk,akkor az egész elkezd szétrepedni. Szerencsére,még nem történt ilyesmi velem ezért nem tudom.

2012. szept. 2. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Feltöltöd vízzel és ha kifolyik rajta akkor...
2012. szept. 2. 19:41
 2/7 ASOT ***** válasza:
64%

ja annyi amit pocok mond!

vagy ha nem teszel semmit akkor fent áll a következő veszélye:

House:Élősködője van!

Beteg: Olyan mint a galandféreg, vagy ilyesmi???

House:A legtöbb nő ragaszkodik az élősködőjéhez.Elnevezi,pici ruhákba öltözteti, és mások élősködőjével játszatja.

Beteg:Mások élősködőjével játszatja???

2012. szept. 2. 19:43
 3/7 Mókusgyilkos ***** válasza:
83%

zóna: sztem úgy értette h még használható is maradjon.

van 1 tuti tippem: ha legközelebb látod a jópofa kisebbségi többséget tűvel akkor fogd meg a tűt és vágd bele az 1ik p*csébe majd várd ki amíg eladják azokat a gumikat.

+ nem ártott volna szólni a biztonsági őrnek h a kisebbségi többségből előtört a fajta jelleg.

2012. szept. 2. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam le,de természetesen szóltunk. És igen,nem ártana,ha használható maradna.
2012. szept. 2. 19:45
 5/7 anonim válasza:
60%

9 hónap, és megtudod. :)

Igazából szerintem szétreped, ha felhúznád. A kis kölkök meg valószínűleg azért csinálják ezt, mert ők is így lettek...

2012. szept. 2. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a dobozt átszúrják tűvel, azon fólia van, azt azért észrevenni nem???
2012. szept. 2. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fújj egy kis levegőt a végébe mielőtt "feltekered" magadra. Mármint csak megnézni, hogy nem ereszt-e, aztán rendeltetésszerűen, levegőt kinyomva használd :). Utána meg mehet a vízzel töltés biztos, ami biztos alapon. Másik megoldás: olyat vegyél, ami lopásgátló dobozban van (pl. auchanban a kis dobozosok), vagy vegyél gyógyszertárban, ahol nem nyúlhattak hozzá, vagy lovebox-ost tripla áron...de ez nagyon felháborító!
2012. szept. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!