Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki 2 és fél hónap után EGYÁLTALÁN nem veszi észre semmiből, hogy terhes?
Persze, hogy van. Akinek nincs semmilyen tünete és mensije is meg van. Akkor vagy abból veszed észre, hogy nőni kezd a hasad, vagy pedig h megmozdul a baba.
Sőt olyanok is vannak, akik úgy veszik csak észre, mikor már félig kint van a baba:D
khm
volt anno egy eset a csaj annyira kövér volt h nem tudott róla egészen a szülésig
neki azt mondták h a túlsúly miatt nem lehet gyereke ...
a magzatmozgásokra azt hitte h megint a belei
majd elindult a szülés még a dokik is a vakbelét akarták kivenni mikor eljutott a végére és megszületett a kicsilány :-)
a csaj is ledöbbent a dolgon nem h a dokik akik éppen a műtétre készítették elő :-)
szal igen van
de nekem sem volt se hányingerem sem más terhességi tünetem egyik gyereknél sem
sőt a mensim is megjött vagy 2-3x még igaz kicsit kevesebb volt mint szokott lenni
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Nekem is megjön rendszeresen a menstruációm, 6-7 napig tart ugyanúgy, mint eddig, bár nekem is kevesebb van. De én azt érzem, mintha csak a hasamban dobogna a szívem... Csináltam viszont két tesztet és mindkettő negatív lett, ezért is mentem el dokihoz, mivel én nem hiszek a tesztekben 100 %-san.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!