Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, nagyon szar nektek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon szar nektek az òvszer?

Figyelt kérdés

Szeretnék lefeküdni a barátommal, óvszert használnánk. De közben szeretném, hogy neki is jó legyen. Fogamzàsgátlót nem akarok szedni, mert távkapcs, ritkán találkozunk, nem nagyon lenne értelme. Mennyivel rosszabb nektek óvszerrel? Azért tudjátok azzal is élvezni? Esetleg más alternatíva?

17/L

2012. aug. 28. 12:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szarnak éppen nem szar, de én nem érzek semmit benne
2012. aug. 28. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:

12:37

Hát ha kicsi a farkad...

2012. aug. 28. 13:19
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Én párom nem is engedi h gyógyszert szedjek. Minek beleavatkozni a természetes folyamatokba? Amúgy tényleg praktikus, ha nem folyik a g.ci össze-vissza. Arról nem is beszélve, hogy ez a dolog jobban fel van fújva mint kéne! Ja és aki azt mondja, h soha nem felejtett el beszedni egy tabit se, az hazudik, vagy zseni. Kockázat mindennel van. De mondjuk ahogy elnézem a párom arcát szeretkezés közben, nem úgy tűnik, mintha nem érezne semmit, v rossz lenne neki.
2012. aug. 28. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
a párodnak lehet, hogy jó, nekem nem az biztos. ez egy anoním oldal, mi a fenének hazudnék?
2012. aug. 28. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Hogy minél több csaj fejében elültesd ezt a bizonytalanságot, h végül mindenki kötelezőnek érezze a hormonok falását, mert anélkül nyilván nem jhó szegény pasiknak.

Amúgy lehet h neked TÉNYLEG nem jó, de hidd el a legtöbb pasi önző. A ffi barátaim ezt nyíltan meg is mondják.

2012. aug. 28. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Testi értelemben rossz, mert sokkal kevesebbet lehet érezni a gumin keresztül. Nekem ez a kisebbik baj.

Lelkileg viszont nekem nagyon rossz, hogy elválaszt engem és a társamat egy műanyag réteg, és "nem is érek hozzá". Teljesen lelomboz. Van, akit ez egyáltalán nem érdekel, engem nagyon le tud hangolni, ha óvszer viselésére kényszerülök.

De hát ez van, védekezni kell, ha jó, ha nem jó.

2012. aug. 28. 14:07
 17/18 anonim ***** válasza:
#15 mi hasznom lenne nekem abból, hogy a csajokat rábeszéljem a fogamzásgátlóra? nekem már megvan a párom, nem is fogom lecserélni. tökmindegy ki hogy védekezik. csak válaszoltam a kérdésre. gumival én azt se érzem jóformán, hogy kint van-e vagy bent. párom is azt mondja, hogy ég és föld a különbség. van más lehetőség is nemcsak a tabletta. távkapcsolatra ott a hüvelykúp, tartósra meg a spirál.
2012. aug. 29. 00:00
 18/18 anonim ***** válasza:
igen nagyon rossz elfog száradni a pénisze!!!!!
2012. szept. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!