Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha?
1hete (8napja) szedem a fogamzásgátlót, és mesim első napján kezdtem el szedni és már 8.napja van meg a mesim,nemszokott ilyen sokáig meg lenni,igaz már elig vérzek,de még mindig megvan?
16/L
Helyesen írva: be lehet fogni. ugyanis a be az nem a lehethez tartozik, hanem a fognihoz. Szerintem aki még helyesen írni sem tud, az ne szedjen fogamzásgátlót.
A kérdésre válaszolva:
Sokaknál fordul elő, hogy amikor fogamzásgátlót kezdenek szedni, nem marad abba a vérzésük sokáig. Ilyenkor nőgyógyászhoz kell fordulni. Az én nőgyógyászom pl. anno azt ajánlotta, hogy ne a menstruációm első napján kezdjem szedni a gyógyszert, hanem a végén. Ha nem múlik el a vérzésed pár napon belül, akkor irány a nőgyógyász. A betegtájékoztatót meg pontról pontra olvasd el, ha jót akarsz magadnak :) Remélem segítettem.
nagyon jól tudom, hogy nem egybe kell írni:)
a válaszodat, pedig köszönöm!
"Szerintem aki még helyesen írni sem tud, az ne szedjen fogamzásgátlót."
Inkább essen teherbe 16 évesen és szüljön gyereket, igaz? Végül is nem tudom melyik a rosszabb: az hogy nem tud helyesen írni, vagy az, hogy tini anya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!