Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit bonyolult a fogamzásgátlás, tudtok tippeket? Több kérdésem is lenne, bővebben lent részletezném.
A) 17 éves vagyok, a párommal már több, mint egy éve együtt vagyunk. Sajnos nem olyan egyszerű a fogamzásgátlás, mint ahogy annak kellene lennie. Az óvszeren található síkosítótól a párom allergiás, csúnya kiütései lesznek tőle, és amúgy sem bírja elviselni, hogy "van valami kettőnk között".
A hüvelytablettáktól és a hüvelykúpoktól pedig nekem lesz elég csúnya allergiás reakcióm, viszketek, égek, kiszáradok, minden bajom van, pedig az összeset kipróbáltuk már.
Eddig, mivel mást nem tudtunk tenni, szigorúan és betartva a "megszakításos védekezést" használtuk, eddig bejött, pedig nem kevés ideje használjuk, de azért nem szeretnék kockáztatni. És akkor ide kapcsolódna a következő kérdésem: fogamzásgátló!
Igen ám, de a szüleim hallani sem akarnak róla semmiképp, pedig már jópár hónapja túl vagyunk az okosan érvelős, leülős megbeszélős, és a hisztiős részen is, mindenféle oldalról megmagyaráztam nekik, megkértem, okosan, értelmesen megbeszéltem velük, de teljesen hajthatatlanok.
Én mindent megteszek a magam részéről, egy rossz szót nem lehet rám szólni : segítek a nagyszüleimnek, segítek a ház körül, foglalkozok a kutyámmal és suliba is hordom(persze ezt önszántamból), kitűnő tanuló vagyok, és még a szobámban is rend van. Ráadásul az egyik rokonunk bőrgyógyász, még ő is megmondta, hogy jót tenne, mivel a hajam is hullik hormonprobléma miatt, és ezzel meg lehetne szüntetni a hajhullásomat.
Segítsetek, egyrészt, mivel tudnám rávenni őket? Persze megtehetném hogy elmegyek nőgyógyászhoz és fölíratom magamnak, de nem szeretném ezt tenni a szüleim tudta nélkül, mert az számukra nagy átvágás lenne, és biztsan csalódnának bennem, amit nem szeretnék, mert ettől eltekintve nagyon jó a kapcsolatunk.
A másik kérdésem az lenne, hogy ezeken kívül milyen módszer létezik a fogamzásgátlásra? Persze tudok a spirálról, meg egyebekről, de ezt meg mégúgy sem engednék meg.
Szerintetek?
Szerintem alkalmazd a "brute force" modszert.
Mondd neki, hogy terhes vagy, aztan mikor kitombolta magat, megmondhatod neki, hogy meg nem, de mivel egy idiota, elobb-utobb az leszel, es valoszinu, hogy elobb.
De akar meg is kerdezheted, hogy unokat akar ilyen koran, vagy csak igy akar ravenni arra, hogy ne szexelj?
Esetleg próbálj meg anyukáddal elmenni a nőgyógyászhoz, hogy ő is hallja milyen a tabletta.
MErt szerintem ők még le vannak maradva a régi kor tablettáinál, amikben nagyon sok hormon volt, és szőrösödtek, stb.
De ezek a maiak már alacsony hormontartalmú, megbízható készítmények.
Talán egy orvos meggyőzné, nem biztos, csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!