Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor melyik időpontban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor melyik időpontban kellene megjönnie?!

Figyelt kérdés
Múlt hónapban 11.én kellett volna megjönnie a menstruációmnak,de késett pontosan 14 napot,így 25.én jött meg. Vettem akkor 2 tesztet mind kettő negatív volt,sőt nőgyógyászhoz is elmentem,ő is megerősítette hogy nem vagyok terhes,csak késik. Azonban arról nem adott infót,hogy akkor most 25.én kell(ett) volna megjönnie (tegnap) vagy 11.én...? :/
2012. aug. 26. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
ha kb 30 napos a ciklusod, akkor tegnap....a ciklusodat mindig az utolsó menstruáció első napjától számitsd
2012. aug. 26. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

szedsz fogamzásgátlót? mert abba a kategóriába raktad

ezer oka lehet a késésnek amúgy meg, de ha megjött már, akkor nem mindegy?

2012. aug. 26. 11:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nem szedek fogamzásgátlót...

Amúgy nem jött még meg... :/

2012. aug. 26. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

25-ikén mivel kitolódott 2 hetet a ciklusod.Nekem is volt már ilyen,és most már nem a hónap közepén hanem a végén jár.Van úgy h át tolódik következő hónap elejére is.

Nem stresszelsz sokat?Az is okozhatja,hogy ennyit késett.

2012. aug. 26. 11:54
 5/6 A kérdező kommentje:
De,mostanában többet idegeskedtem a kelleténél... Na mind1,1 nap késés még nem a világ vége,csak most megint idegeskedhetek. Bár terhesség tuti nincs,mivel óvszer nem szakadt.
2012. aug. 26. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
pfúúúúj kérdezó undorító vagy, nem szégynled magad?
2012. aug. 28. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!