Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Symicia gyógyszeről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Symicia gyógyszeről?

Figyelt kérdés
Symicia gyogyszert szedek és azt akarom meg tudni hogy mennyire biztonságos? Azt olvastam hogy már az első tabletta beszedése után védet vagyok de azért biztosra szeretnék jutni arra hogy ténleg igy van mert hallotam olyanrol hogy a szervezettől függ h mennyire biztonságos pár normálist választ szeretnék kapni aki ezt a gyógyszert szedi...

2012. aug. 26. 11:24
 1/5 anonim válasza:
A betegtájékoztató szerint ha a menstruáció 1. napján veszed be, azonnal véd, ha a 2., 5. napon, akkor egy hétig kiegészítő védekezés szükséges. A nőgyógyászom viszont azt tanácsolta, hogy az 1. levélnél védekezzünk lehetőleg óvszerrel. Szóval inkább hallgatok rá, és várunk 1 hónapot. Persze tünetek esetén inkább menj el orvoshoz.
2012. aug. 26. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a választ én is az első levélnél tartok.. hát remélem nem lesz semmi gáz..
2012. aug. 27. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 4. levelemnél járok. Én úgy kezdtem, hogy a menzeszem 3. napján kezdtem szedni, és a doki hét hétig kiegészítést javasolt. Ezt betartottuk, és azóta csak a tabletta véd, és minden rendben van vele. :)
2012. aug. 28. 07:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm,nekem a dokim nem mondta ha elkezdem szedni a Symiciat hogy meddig védekezzek Óvszerrel szóval remélem véd annyira a gyógyi hogy ne legyek terhes de úgyis vissza kell menjek a orvoshoz..
2012. aug. 28. 09:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Na csináltam egy terhes tesztet azért hogy ténleg meg bizonyosodjak hogy biztonságos most már el hiszem mert a teszt negatív lett..
2012. szept. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!