Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy a péniszem 4,5 cm vastag de az 56mm átmérőjű óvszer is jó rá?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 02:02
1/9 anonim válasza:
Mert vagy te nem jól méred, vagy amikor felhúzod vastagabb.:D
2/9 A kérdező kommentje:
Tuti jól mérem!:) Csak ma vettem és a méretet nem néztem,de mikor felhúztam akkor nem lötyögött meg egy picit szorított is. És a péniszem nem teljesen volt merev.
2012. aug. 26. 02:06
3/9 anonim válasza:
Az óvszer anyaga rugalmas. Az 56 mm szerintem az óvszer max. mérete szélességre, ameddig biztonságosan és kényelmesen nyúlik.
Az 56 mm a dobozára volt ráírva, ugye?
A farkad eredetileg jól mérted, és akkor lesz ez a válasz, hogy egy gumi nem csak mm pontosan két egyforma farokra passzol. Ami jó a tiedre is, az jó az 56 átmérőjűnek is.
4/9 anonim válasza:
És apád mit szolt, hogy elloptad a kotonját?
5/9 anonim válasza:
56 mm a max amíg kitud nyúlni,vagy tovább.Ugyanúgy jó lenne egy 3 centi átmérőjű farokra is.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja értem!! Mostmár akkor értem ezt a méretezést. És nem apámtól szedtem el. :D
2012. aug. 26. 12:26
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, az 56mm a dobozra van ráírva.
2012. aug. 26. 12:28
9/9 A kérdező kommentje:
Hát a doboz már a kukában. :)
2012. szept. 10. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!