Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrűt használók! Ti is tapasztaltatok erősebb folyást a gyűrű használatától?
Hát, most, hogy így mondod, nekem is több lett - pedig nekem előtte kevés volt.
Mindenesetre tud a folyás mennyisége nőni normonálisan, mert koraterhesen mindig tocsogtam, a tisztasági betét nem is volt elég.
Első válaszoló, fantasztikus vagy, csak így tovább...
Második válaszoló, neked köszönöm, ez most kicsit megnyugtatott. Bár elég idegesítő, hogy nem tudok egy napot betét nélkül tölteni, és sokszor olyan erősen folyik ki belőlem, hogy hirtelen azt hiszem, hogy megjött. De úgy látszik, ehhez hozzá kell szoknom... :(
Ha az állaga változik, akkor ez a természetes méhnyakváladék. Az állaga azért változik, hogy peteérés idején megkönnyítse a spermiumok bejutását.
Ez így nekem furcsa, hiszen elvileg a gyűrű is úgy működik, mint a gyógyszer, elvileg nem lenne szabad ciklusodnak lenni, így a méhnyakváladék sem változhat...
Én a helyedben szereznék be a biztonság kedvéért ovulációs tesztet...
Viszont ha nincs szaga, nincs viszketés, és a doki kenet alapján azt mondta, nem fertőzés, hanem alkati... akkor max annyit tudsz tenni, hogy kikéred másik doki véleményét is, és ha ő is ezt mondja, akkor elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!