Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor lehet hízni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor lehet hízni a fogamzásgátló tablettától, vagy nem?

Figyelt kérdés
Mert hol ezt hallom, hol azt.
2008. máj. 11. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nem a tabitól lehet hízni. attól "csak" lehet h éhesebb leszel. én nem híztam semennyit. a mai tabik nagyon jók, kevés hormont tartalmazanak
2008. máj. 11. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem híztam semmit és senki akit ismerek és tabit szed. Valóban lehetsz tőle éhesebb, én mellesleg amugy sem hízom könnyen, remélem, miután abbahagyom sem lesz töle semmi bajom.
2008. máj. 11. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én sem híztam tőle,sőt még az étvágyam sem nőtt.ugyanolyan minden ezen a téren.nagyon minimális a hormontartalmuk,szal..nem kell ettől félni!!
2008. máj. 11. 14:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem híztam és az étvágyam sem nőtt a tablettától. A régi, korszerűtlen (pl. tri-regol) tablettáktól lehetett hízni, meg szőrösödni!
2008. máj. 11. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy pesszimista alkat, és nem is szeretnék csk én kilógni a sorból ezzel a válasszal, de én valóban híztam tőle. Kétszer kezdtem el szedni ( 2szer 3 évig, közte volt egy év szüni, s ez idő alatt tökélets volt az alakom) Miután újra elkezdet szedni, plussz 6 kilóal gyarapodtam egty hónap alatt. Szerintem ez attól is függ, kinek milyen a hormonháztartása, nekem ilyen szempontból nem szerencsés. Arra is oda kell figyelni, hogy milyen gyógyszrt szedsz. az nteovint szerncsére kivonták a forgalomból, az nagy súlyfeleslegeket okozója volt, most trinoldiolt szedek, ez is egy olcsóbb kategóra de szintén híztam tőle. Ha megteheted, inkább vedd meg a drágábbat, az talán nem vezet súlyfelesleghez.
2008. máj. 11. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:
A régi tablettáktól lehet hízni, de a maiaktól a modernektől szinte kizárt.
2008. máj. 11. 19:46
 7/10 anonim válasza:
58%
Hát már ne is haragudj (aki azt irta higy a tri-regoltól lehet hizni) de ez nagyon nem igy van! Csak azért mert nem a legmodernebb gyógyszer még nincs vele baj!!!!!Én ezt szedem és nem hiztam és semmi problémám vele!
2008. máj. 11. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki...
2008. máj. 12. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Én hat kilót híztam.
2008. máj. 12. 17:18
 10/10 anonim válasza:
én lindynette 20-at szedtem és előtte 51kg voltam, 5-6 kg-ot híztam tőle a 3 év alatt, amíg szedtem. kell ennél modernebb gyógyszer?!
2008. máj. 13. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!