Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együttlét után hány napon belül ki a terhesség?
Nem kioktatást kértem, köszönöm. A kérdést elrontottam..
2 hét?:S
Nem értek hozzá, de reklámozzák az olyan teszteket, ami a beágyazódás után három nappal már mutatja, ha baba van. Viszont ha féltek, akkor miért nem mentek el esemény utáni tablettáért?! Mondjuk ha rendszeresen ezt játsszátok, akkor nem megoldható, de ha csak egyszer fordult elő...
Viszont iszonyatosan felelőtlenek vagytok, te is, és a barátod is... Komolyan mondom, szerencsés vagyok, hogy a pasim még levakar magáról, ha nincs itthon gumi, nehogy még eszünkbe jusson véletlen anélkül csinálni...
7-es!
Valóban nem értesz hozzá (és ez csak ténymegállapítás, nem leugatás).
A beágyazódástól számított 3 nap múlva pontosan azt jelenti, hogy aktustól számítva kb. 2 hét (sőt egy kicsit több, de a tesztek többsége "már egynaposat is...", így jön ki az ajánlott 2 hét).
Hogy miért is?
Aktus. - 0. nap
Megtermékenyülés - 1-3 nap
Beágyazódás kezdete - megtermékenyüléstől 7 nap és maga a beágyazódás 5 napig tart.
---------
Tehát a beágyazódás a 13.-15. napon fejeződik be.
Ekkorra a HCG szintje min. 33 körüli, a tesztek pedig átlag 25-ös érzékenységűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!