Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Velencei-tóban beraktam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velencei-tóban beraktam a barátnőmnek 1 percig a vízbe,3-4 nappal azután, hogy elment neki a menstrációja. Hülye voltam, tudom, magamat már lecsesztem párszor. Nagy okom van félni? Nem kellenek kölykök.

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Meg a nem hasznos kérdéseket is, ha már itt tartunk...

Ha vízben közösültök, a barátnőd hüvelyébe pumpálod fel a koszos vizet. És az nem áll meg a hüvelynél, hanem bejuthat a méhnyakon át a méhbe, majd a petevezetéken még tovább a hasüregbe, és endometriózist okozhat, valamint fertőzéseket. Hát ezt érhetitek el. Szakértők szerint még fürdőkádban sem szabad víz alattközösülni, nemhogy szabad vízben, amiben úgy kb 3-400 féle amőba meg szúnyoglárva lehet...

Terhes is lehet, ha az előváladékodban volt spermium. Ha volt, az is szépen feljuthatott a peteveztőbe, és ott akár egy hétig is elél! Tegyük fel, hogy a barátnődnek 5 napos vérzése volt, és utána 4 nappal történt ez, akkor ez a ciklusa 9. napja. A spermiumok feljutottak a petevezetékébe, és ott még 7 napig, azaz a ciklusa 16 napjáig életképesek! Ha ez idő alatt kiszabadul a lánynak egy érett petesejtje, akkor teherbe eshet. Márpedig ez leggyakrabban a 14. napon szokott történni.

De korábban is lehet. Nekem is 28 napos, szabályos ciklusom van, a 14. napon ovulálok általában, ebben a ciklusban mégis a 9. napon ovuláltam. Babát szeretnénk, tehát egy ideje figyelem magam: hőmérőzés, LH teszt, ilyesmik. Nem hinném, hogy a barátnőd is ezt csinálja, és pontosan TUDNÁ, mikor van peteérése.

Ha egyáltalán nem szeretnétek gyereket, akkor mindig védekezni kell, akkor is, amikor úgy gondoljátok, hogy a lány nem termékeny. Mert mi van, ha mégis?

2009. júl. 23. 10:48
 12/12 A kérdező kommentje:
De ugye azért nincsen rá sok esély?
2009. júl. 23. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!