Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjem el ma vagy várjak holnapig? ,
Figyelt kérdés
két hónap szünet után mst kezdem el ujra szedni a fogamzásgátlót amit a mensi első napján kell kezdeni. ma "kezdődött" de inkább mlg csak olyan "barnázás". várjak holnapig vagy kezdjem el ma??2012. aug. 16. 21:47
2/5 anonim válasza:
Te ismered a mensid, nekem is szokott lenni barnázás előtte, de én mindent a rendes piros vérzéstől számolok (ciklus, peteérés). Szóval én a rendes vérzéstől szedném.
De van, aki azt mondja, hogy az is rendes vérzés.
3/5 A kérdező kommentje:
az a gondom éppen hogy nem igy szokott lenni hanem egyből piros....
2012. aug. 16. 22:13
4/5 anonim válasza:
Az első hónapban még egyébként is kell kiegészítő védekezés.Én elkezdeném a helyedben,de ahogy azt előttem írták,te ismered a saját szervezetedet.A következőt már pontosan be fogja állítani a gyógyszer,így az,hogy ma veszed be,vagy csak holnap,igazából nem sorsdöntő.
5/5 anonim válasza:
A 2. vagyok.
Nekem úgy szokott lenni, hogy 2 akár 3 nap barna, utána rendes pár napig, majd megint barna.
Én várnék vele holnapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!