Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/4 A kérdező kommentje:
hát nekünk már többször kiszakadt
2012. aug. 13. 08:57
4/4 anonim válasza:
Spirált nem nagyon raknak fel olyan nőnek aki még nem szült, akkor sem ha mini.
Én is kérdeztem anno, és azt mondták nem ajánlják és nem is raknak fel, mert kapok egy jó kis méhgyulladást aztán leshetek. Ők meg gondolom nem akarnak balhét. Szóval nem kor függő, de lehet találsz olyat aki felrakja. Én nem kockáztatnám.
Gumi nekem még soha nem szakadt ki, ügyelni kell a megfelelő síkosításra és arra, hogy ne maradjon alatta sok levegő. Ha durván nyomjátok vegyetek szakadásbiztos gumit, a Lyfestylesnak van, régen a Müllerben lehetett kapni igaz olyan vastag mint egy úszósapka. És ne használj olaj alapú síkosítót, mert az károsítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!