Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány nap után lehet biztonságo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után lehet biztonságosan?

Figyelt kérdés

11 nap szedés után lehet biztonságosan már gumi nélkül szeretkezni? Nőgyógyász szerint 2 hét múlva ajánlott.

Köszönöm a válaszokat

2012. aug. 12. 14:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szóval a nőgyógyász 2 hetet mondott.Erre te 11 nap után feljössz gyakorikérdésekre, és megkérdezed, hogy hány nap után lehet.Szóval ez a helyzet.
2012. aug. 12. 14:12
 2/14 A kérdező kommentje:
mármint hogy 11 napból lehet a probléma? mert sokan nem várják meg a 2 hetet...
2012. aug. 12. 14:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez függ a fogamzásgátlódtól is. Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy 10-től lehet, ennek ellenére én még 16. napnál is kicsit aggódtam, persze aztán semmi baj nem lett :) Ja és persze attól is függ, hogy mikor kezdted el szedni. Ha nem a mestruációd első napján, akkor meg kell várnod az egy hónapot.
2012. aug. 12. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne azt nézd, hogy ki mit vár meg... a saját biztonságod a lényeg, mert gondolom nem hobbiból szeded a bogyót ;) Hallgass a nőgyógyászodra inkább!
2012. aug. 12. 14:19
 5/14 A kérdező kommentje:
menszesz utolsó, ötödik napján. Doki javaslatára.
2012. aug. 12. 14:24
 6/14 A kérdező kommentje:
mercilon fogamzásgátló
2012. aug. 12. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. "Ha a ciklus 2-5 napja között kezdjük el szedni, akkor ez első hónapban végig kiegészítő fogamzásgátló módszer használatára van szükség, 21 napon át, majd 7 nap szünet és a következő levél elkezdésekor lehetünk biztosak a védettségben." Itt a cikk róla: [link]
2012. aug. 12. 14:28
 8/14 A kérdező kommentje:
NŐgyógyász javasolta hogy az 5. napon kezdjem és így 2 hét múlva már jó lesz. Akkor most nem értem hogy van :S
2012. aug. 12. 14:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom :/ ...én eddig a cikkben szereplő dolgokat tudtam, de gondolom, hogy a Nőgyógyászod se felelőtlenségből mondta, amit mondott.

Egyébként online tanácsért kérdésekkel fordulhatsz itt egy doktorhoz! Általában gyorsan válaszol, de egy napnál többet nem kell várni. Amikor nekem is kétségeim voltak, Tőle kérdeztem: [link]

2012. aug. 12. 14:40
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez van írva a Mercilon fogamzásgátlóm tájékoztatójába, hogy 7 napig kell még óvszerrel védekezni.

Ezt követően a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Mercilon-t. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a tabletta szedését, ebben az esetben azonban (az első csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítő (barrier-elvű) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell

Akkor 11-ből lehet baj?

2012. aug. 12. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!