Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszertárban olcsóbb a koton?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszertárban olcsóbb a koton?

Figyelt kérdés

és van olyan, hogy a kotont az orvos írja fel?

és ha igen, akkor mennyibe kerül?

2012. aug. 11. 11:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bemész és megnézed. Ha annyira nagyfiú vagy már, hogy etye-petyézz egy másik gyerekkel, akkor ezt is el tudod intézni.
2012. aug. 11. 15:59
 12/17 A kérdező kommentje:

kösz, de elég nagyfiú vagyok már

fölöslegesen nem fogok arra menni, úgyhogy le lehetne írni

szánalmas idióta

2012. aug. 11. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, most drült ki, h az vagy:D Nincs több kérdésünk dedóka
2012. aug. 11. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:
mégis hány éves vagy,írd már ki!!
2012. aug. 11. 20:33
 15/17 Főzős Laci ***** válasza:
Ja,a gyógyszertárban minden drágább,és szegényesebb a választék.És úgymond elég ciki egy gyógyszerész hölgynek bemondani,hogy gumióvszert lesz szíves!?No,meg hogy síkosítottat adjon,mert én azt szeretem...Ezt diszkrétebben lehet megtenni egy nagyáruházban.A DM-ben kiváló a választék,és pontokat is lehet gyűjteni.Kotont nem azért használunk,mert sokkaljuk az árát... Hanem,hogy ne kapjál el csúnya betegségeket,és ne legyen olyan életkorban gyermekáldás,amikor még nem kell!
2012. aug. 11. 22:34
 16/17 A kérdező kommentje:
19 vagyok és kösz
2012. aug. 12. 10:44
 17/17 A kérdező kommentje:
tehát akkor drágább a gyócciba
2012. aug. 12. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!