Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex krémet lehet használni akkor is, ha méhszájsebem van? Nem lesz rosszabb tőle?
Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 13:05
1/7 anonim válasza:
komolyan azt hiszed, hogy valaki ezt megmondja, hogy mit csinálj? Menj nőgyógyászhoz, égesse le, utána kezeld ki, és ha ez mind megvan, akkor használj bármilyen krémet.
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam természetesen dokinál, de ő azt mondta, hogy nem nagy, és mivel nem okoz panaszt, nem kell kezelni.
Kérek szépen mindenkit, hogy normális válaszokat írjanak, nem kérek kioktatást.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy esetleg valaki használt-e ilyen készítményt, mialatt méhszájsebe volt.
2012. aug. 8. 13:17
3/7 anonim válasza:
Szia!
Igen.
Nekem is kicsi van,és használom,de én a tablettát.
Az nekem bevált.
:)
27L
4/7 anonim válasza:
az a seb egyre nőni fog, én elmennék másik orvoshoz.
6/7 A kérdező kommentje:
Ott nem írnak róla semmit, legalábbis nem találom.
2012. aug. 13. 11:01
7/7 A kérdező kommentje:
Írtam egy nőgyógyásznak, ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Kérdező!
A pici relatív fogalom. A méhszájseb fogalma egy nagy gyűjtő "szemetesláda". Ebbe sokminden elváltozás belefér. A " méhszájsebeknek"- ha nem okoznak problémákat, negatív rákszűrés mellettnincs jelentőségük.
Rendszeresen ellenőrizni kell ezeket (min.évenkénti rákszűrés) és használhatja a krémet."
2012. aug. 16. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!