Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció alatti együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Propp kérdése:

Menstruáció alatti együttlét esetén mennyire kell tartani a terhességtől?

Figyelt kérdés
Szeretkeztem egy lánnyal a "piros betűs" napjai alatt, viszont nem használtunk óvszert mondván, hogy ilyenkor "nem lesz baj". Engem viszont nyugtalanít a felelőtlenségünk/-em. Véleményetek szerint mennyi az esélye annak, hegy a nehéz napok alatti együttlét nem kívánt terhességhez vezethet?
2012. aug. 8. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ilyenkor is kb. ugyanannyi az esélye mint a hónap többi napján.
2012. aug. 8. 00:15
 2/10 anonim válasza:
28%
ugyan annyi mint maskor
2012. aug. 8. 00:18
 3/10 anonim ***** válasza:
nem annyi az esélye, minthogyha a ciklus közepén lettetek volna együtt óvszer nélkül, de azért megvan az esélye így is. óvszert használni mindig kell. kivéve ha fogamzásgátlót szed az illető.
2012. aug. 8. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
bisztos nem terhes mert pont ez a lenyeg hogy ilyenkol "elveszitjuk a petesejtet ezert verzunk ....es nincs mit meg termekenyiteni ...tehet nyugi...ja es aki nem tudja mit beszel az inkabb ne irjon semmit
2012. aug. 8. 00:27
 5/10 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszhoz hozzátenném :

[link] :)

2012. aug. 8. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Terhességtől aligha kell tartani, súlyos fertőzésektől annál inkább. Bár ez már téged nem érint.
2012. aug. 8. 06:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Üdv mindenkinek!

Köszönöm az eddigi gyors válaszaitokat,remélem többetek elmondásának megfelelően nem lesz semmi gond, bár az "igazság" még várat magára néhány hetet.

Bakker, azt hiszem ez elég kemény lecke lesz nekem

:-(

2012. aug. 8. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
De amúgy engedj már meg egy kérdést: hogy tudod magad rávenni, hogy olyan lánnyal szexelj, aki épp menstruál, ráadásul gumi nélkül? Komolyan érdekel a válasz, nekem még nem volt olyan párom, akiben ez csak fel is merüljön.. Még gumival sem. Mondjuk nem is hiszem, hogy engedném..:)
2012. aug. 8. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Első voltam és tudtam mit beszélek. azt írok ide és úgy ahogy akarok.

sajnálom h kemény lecke lesz neked. igazából meg is érdemled, ennek ellenére nem kívánnám neked mégse. de hát a tettek következményekkel járnak, ezt nagyon sokan elfelejtik.

2012. aug. 8. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Tény, hogy nem ugyanannyi az esélye, mint a többi napon, de azért kicsi esélye van. Az én szervezetem például mindig jelzi a peteérést hasgörcsökkel. Így mindig tudom mikor lenne a legesélyesebb, ha babát szeretnék.
2012. aug. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!