Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifolyhat az ondó a gumiból, ha élvezés után még egyet-kettőt "rájátszik"?
Kicsit érdekesen van megfogalmazva, de nem tudtam érthetőbben... :)
Nos, barátomnak szokása ez, s nemrég olvastam egy hasonló sztorit, és érdekel, hogy ez lehetséges-e.
Köszi a válaszokat!
L/18
rájátszik alatt azt érted h élvezés után elkezd ernyedni és még lök rajtad párat? v mit takar ha nem ezt?
elméletileg ki folyhat.
Mókusgyilkosnak:
Igen, így értem, hogy miután elmegy, még hármat-négyet "lök", s csak ezután veszi ki.
Egyébként köszi a válaszokat!
Korábban felvetettem neki, hogy vegye ki, mielőtt elmegy, de azt mondta, hogy így teljes az érzés, hogy még utána kicsit rátornázik... Viszont eddig erre nem gondoltam , hogy ki is folyhat így.
Persze, hogy kifolyhat és a szakadás esélye is nagyobb.
Ez pont az egyik óvszerhasználati hiba, amit el lehet követni, és ami miatt csökken a biztonság.
Az a helyes eljárás, ha elélvezés után azonnal kiveszi úgy, hogy közben az óvszert a szájánál magához szorítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!