Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes úgy, hogy nem hatoltak belém?
Figyelt kérdés
Egy fiú le akart feküdni velem. De kiderült, nincs òvszere úgyhogy ellenkeztem, de eröszakoskodott.. Végül sikerült leállitani, csak véletlen, mikor pròbàltam kibújni, 1-2-szer érintette a vaginámat az ajkak környékén a pénisze de nem hatolt be. De fèlek, Igy eshetek teherbe? Elmondjam a szüleimnek? 17/l2012. aug. 5. 23:13
1/14 anonim válasza:
nem eshetsz, de ha lett volna óvszere lefekszel vele? mikor azt sem tudod,hogy lehet terhes az ember?
istenem.
2/14 anonim válasza:
17 évesen ennyire nem tanultál biológiát?? Komolyan mi van a mai fiatalsággal?? tetetik hogy ilyen "nem okosak" vagy tényleg azok??? Azért hogy gyerek legyen szexre is szükség van..
3/14 A kérdező kommentje:
Anyukám aztmondta,ha véletlen ondós az ujja is, akkor ha megujjaz valaki is teherbe eshetek. Vagy ha a fürdővìzbe belemegy.
2012. aug. 5. 23:24
4/14 anonim válasza:
jó lecke lenne neked ha terhes lennél,mi?:)
5/14 anonim válasza:
Ja, de nyilván nem volt ondós az ujja, meg nem ujjazott meg.
6/14 anonim válasza:
Ha belemegy a fürdővízbe akkor megfullad.Döglötten már nem tud ártani.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem. Nem egyeztem bele. Fent is írtam, hogy leállítottam. Nem vagyok hülye, csak tapasztalatlan. Az iskola nekem fontosabb..
2012. aug. 5. 23:30
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor eshetek e így teherbe vagy sem?
2012. aug. 5. 23:33
9/14 A kérdező kommentje:
Gumival lehet. Azèrt mért lennék hülye? Gumival kell nem ?
2012. aug. 5. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!