Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni?! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval vettem be esemény utánit (escapelle) és most megjött, de sokkal erősebb, mint eddig. Ha elmúlik menjek orvoshoz?2012. aug. 5. 21:00
11/14 A kérdező kommentje:
Menjetek a p.csába
2012. aug. 5. 21:37
13/14 anonim válasza:
Nyugi! Attól, hogy megjött, nem feltétlenül azt jelenti, hogy terhes vagy. Velem is előfordult már, hogy véletlenül kiszakadt a gumi és szükségem volt erre a gyógyszerre (én is escapellet vettem be) nekem is idő előtt megjött, felborította a menstruációm, de nem lettem terhes. Azért ha kétségeid vannak egy tesztet nem árt elvégezni.
14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm utolsó.
2012. aug. 7. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!