Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha egy gyógyszert kihagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy gyógyszert kihagyok attól méég tart a védelem?

Figyelt kérdés
Tegnap nem vettem be a gyógyszert és ma lefeküdtem a barátommal... Teherbe eshetek???
2008. máj. 7. 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert szedsz? Mióta? Hanyadik szemet hagytad ki? Ezek nélkül nem tudok válaszolni!
2008. máj. 7. 19:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Lyndinette 20 második levél 5. gyógyszert hagytam ki...
2008. máj. 7. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem kell pótolnod az elfelejtett szemet és 7 napig más módszerrel is védekezzetek!

(első válaszoló)

2008. máj. 7. 19:16
 4/11 A kérdező kommentje:
De ma (szerdán) LEFEKÜDTEM VELE!!! és tegnap nev vettem be a gyógyszert!!! Akkor most??? Terhes lehetek?? VAn ráá esély?? azt tudom hogy nem kell bevenni hanem folytatni keell a szedést...
2008. máj. 7. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ha nem védekeztetek, akkor sajnos benne van a pakliban! Mivel még nem szeded régóta, egy tabletta kihagyása is okozhat gondot!
2008. máj. 7. 19:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak mert amikor a 7 nap szünetet tartom akkor is vééd a gyógyszer...
2008. máj. 7. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Tudjuk, hogy véd a 7 napos szünetben, de ha egyet kihagytál, ez a tájékoztatón is rajta van, legalább 7 napig máshogy is védekezz, most pedig imádkozz, hogy ne legyen baj.
2008. máj. 7. 19:43
 8/11 A kérdező kommentje:
vegyek be 24 órás tablettát??? vagy mikortól lehet terhességi tesztet csinálni? mert azt megcsinálom és akkor utána ha az pozitiv akor még lenne időm a 24 órás tablettához...
2008. máj. 7. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Annak 72 órás tabi a neve (72 órán belül lehet ugyanis bevenni). Ez attól is függ, h a termékenység melyik napján voltatok együtt? Mondjuk én parázós vagyok, úgyhogy a helyedben bevenném
2008. máj. 7. 19:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, h terhességet csak az első mensi kimaradása után lehet csinálni, szóval 72 órás tabi...
2008. máj. 7. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!