Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spirál nem fog. Gátló, hanem abortáló eszköz?
Most erre mit mondjak? Attól, hogy naponta felteszed a kérdést, még nem lesz jobb, csak az összes embert kiidegeled az oldalon.
Vagy barátkozz meg szépen a dologgal és használd egészséggel, vagy spórolj vmin és használj mást (azért a havonta kb. 2500 forint tablettára szerintem nem olyan sok...).
Vagy ne szexelj, és akkor meg van oldva a probléma.
Gyilkosságot egy személyen lehet elkövetni. Egy megtermékenyült petesejtnek ki kell fejlődnie, ahhoz hogy személynek számítson.
Sejtcsomó = nem személy
Az első pár hétben morális szempontból nem sokban különbözik az a sejtcsomó egy zsepibe kent ondótól vagy egy véres tampontól.
*alkalmaznák
És ennyit semmi nem ér meg, hogy ilyen szinten kikészítsd magad. Inkább másra ne legyen keret, keress egy olcsóbb fajta bogyót.
Én is abourtzsellenes vagyok. A magzatnak 6 hetes korától ver a szíve, és ugye a 12. hétig lehet elvetetni, azt hiszem. A 6. hétig általában ki sem derül a terhesség, szóval egy olyan magzatot hajtanak el, akinek már van szívverése. De egy megtermékenyült petesejt még nem számít annak!
Szóval emiatt ne legyen lelkifurdalásod. Egyébként ha 11 000 Ft volt, én amúgy is levetetném. A hagyományos spirál, ami ilyen olcsó okozhat problémákat: petefészek gyulladást pl. Meg igen gyakran el is mozdul, és akkor lehetsz terhes. Nekem a nőgyógyászom sem javasolta. Nekem Mirénám van, az a legjobb, de az 50 000 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!