Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A spirál nem fog. Gátló,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A spirál nem fog. Gátló, hanem abortáló eszköz?

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 22:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
De nem értem miért nem szedeted le, ha ennyire nem bírja a lelkiismereted.
2012. júl. 29. 22:49
 22/32 A kérdező kommentje:
mert másra nincs sajnos keret!a spirálom meg 5 évre volt 11000!!!érted?
2012. júl. 29. 22:53
 23/32 anonim ***** válasza:
És miért kell állandóan megkérdezni?
2012. júl. 29. 22:53
 24/32 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjak? Attól, hogy naponta felteszed a kérdést, még nem lesz jobb, csak az összes embert kiidegeled az oldalon.

Vagy barátkozz meg szépen a dologgal és használd egészséggel, vagy spórolj vmin és használj mást (azért a havonta kb. 2500 forint tablettára szerintem nem olyan sok...).

Vagy ne szexelj, és akkor meg van oldva a probléma.

2012. júl. 29. 22:55
 25/32 A kérdező kommentje:
többet nem kérdezem meg
2012. júl. 29. 23:00
 26/32 anonim ***** válasza:

Gyilkosságot egy személyen lehet elkövetni. Egy megtermékenyült petesejtnek ki kell fejlődnie, ahhoz hogy személynek számítson.

Sejtcsomó = nem személy

Az első pár hétben morális szempontból nem sokban különbözik az a sejtcsomó egy zsepibe kent ondótól vagy egy véres tampontól.

2012. júl. 29. 23:49
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha abortáló eszköz lenne, nem alkalmaznék ilyen széles körben - azért az emberek többsége még mindig abortuszellenes. Csak azt tudom mondani, amit a másik kérdésnél is: ha nálad az élet ott kezdődik, ahol a megtermékenyülés, akkor tekintheted magadat gyilkosnak, de ezzel csupán saját magadat kínzod. A személyes meggyőződésed ellen mi kevesek vagyunk, hogy bármit is tegyünk, hiába az észérvek. Lehet még egy pszichológus is kevés lenne.
2012. júl. 30. 09:09
 28/32 anonim ***** válasza:

*alkalmaznák

És ennyit semmi nem ér meg, hogy ilyen szinten kikészítsd magad. Inkább másra ne legyen keret, keress egy olcsóbb fajta bogyót.

2012. júl. 30. 09:10
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is abourtzsellenes vagyok. A magzatnak 6 hetes korától ver a szíve, és ugye a 12. hétig lehet elvetetni, azt hiszem. A 6. hétig általában ki sem derül a terhesség, szóval egy olyan magzatot hajtanak el, akinek már van szívverése. De egy megtermékenyült petesejt még nem számít annak!

Szóval emiatt ne legyen lelkifurdalásod. Egyébként ha 11 000 Ft volt, én amúgy is levetetném. A hagyományos spirál, ami ilyen olcsó okozhat problémákat: petefészek gyulladást pl. Meg igen gyakran el is mozdul, és akkor lehetsz terhes. Nekem a nőgyógyászom sem javasolta. Nekem Mirénám van, az a legjobb, de az 50 000 Ft volt.

2012. júl. 30. 09:41
 30/32 gold planet válasza:
gyilkos vagy. de nem vagy egyedül,gondolj a sok recsk@zó tini fiúra aki nap mint nap több ezer életet ont ki.
2012. júl. 30. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!