Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használ valaki méhen belüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használ valaki méhen belüli hormonális fogamzásgátlót? A MIRENA-ra gondolok, és ha igen, akkor mennyiért vette? Mert állítólag szabadáras. És érez bármilyen mellékhatást?

Figyelt kérdés

2012. júl. 29. 21:03
 1/6 anonim válasza:

Nekem meg csak 3 hete van fent, igy nagy tapasztalatom nincs.

44e ft-ert vettem egeszsegkartyara.

Azota szinte folyamatosan verzek, neha csak 1-1 csepp, de ma pl. mini tampon is kellett. Ez allitolag meg honapokig is eltarthat, aminek nagyon nem orulok...

2012. júl. 29. 21:34
 2/6 anonim válasza:

Elozo vagyok.

Mondjuk ha az egyetlen mellekhatasa a par honapos pecsetelo verzes lesz, akkor elfogadom es orulok.

2012. júl. 29. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:

remélem jobb lesz, én is ezen gondolkodom, légyszives írd meg, hogy később mi lett!

köszi :)

2012. júl. 30. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 47 e Ft-ért vettem, és több helyen is megkérdeztem, még ez volt a legolcsóbb a városban. Én 3 hónapig véreztem tőle. És lett egy cisztám is, a doki később mondta, hogy van ilyen mellékhatás, mivel nincs menstruáció. Ezért eléggé haragudtam is, mivel hónapokig kérdezgettem tőle, hogy biztos, hogy semmi bajom nem lehet tőle, nem igen akarnék műtétre menni. Azt mondta, 3 hónap múlva kontroll, ha még mindig megvan, én levetetem. Igaz, akkor éreztem, hogy fáj a hasam, most már nem érzek semmit. De nem tudom, mitől múlt volna el, én azóta sem menstruáltam. 1 éve van fenn.
2012. júl. 30. 12:46
 5/6 A kérdező kommentje:
igen, azt írja, hogy elmaradhat tőle a menzesz, illetve nagyon lecsökken...
2012. júl. 30. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem most 3 hete van fent a mirena. Es szex kozben faj, illetve verzek utana. Egyebkent mar abbamaradt a barnazas, de most szeretkezes utan egy par oras rendes piros verzesem van. Ebbol doki lesz, remelem kell kivenni!
2012. okt. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!