Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Yadine-nak vagy a Yasminelle-nek kisebb a hormontartalma? Néztem a neten, de nem találtam pontos adatot a Yasminelle-ről.
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 22:03
1/7 anonim válasza:
Mi lenne , ha a drága orvosodat kérdeznéd, aki felírta???? Hm?
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs,de flegma válaszra nem vagyok iváncsi! Hm???
2009. júl. 16. 22:24
3/7 anonim válasza:
akkor ess teherbe, vagy torzitsd el magad rossz gyógyszerrel. HM? Ha ennyire fontos neked a kérdés, h 1 laikus is megválaszolhatja
4/7 A kérdező kommentje:
Nem értem mi köze van ennek a teherbeeséshez vagy eltorzításhoz. Én Yadine-t szedek és sokan dicsérik a Yasminelle-t. Csak kiváncsi voltam hogy melyiknek kisebb a hormontartalma,ennyi.
2009. júl. 16. 22:31
5/7 anonim válasza:
nem értem mit kell itt civakodni meg durvulni...khm. nem a kérdezőre értem.
egyébként nekem Yasminelle van ,és csak 2féle hormon található benne. egyébként googleon is utánanézhetsz:)
6/7 anonim válasza:
beírtam googlebe külön-külön a két nevet, és az ELSŐ találat a betegtájékoztató amiben le van írva, csak meg kéne nézni. gondolom két hatóanyagmennyiséget össze tudsz hasonlítani.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen összetudok hasonlítani köszi. Több kérdést nem fogok feltenni,mert itt nem válaszolnak normálisan az embernek,pedig úgy tudom ez az oldal erről szól.
2009. júl. 17. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!