Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs vérzésem? Segítség!
Nem rég kezdtem el szedni fogamzásgátlót, most tartok a második levél utáni 4. gyógyszermentes napon. Az előző levél után már a már a második napon megjött... Most meg még semmi. Mitől lehet ez? Kell aggódnom? Én úgy tudom hogy ha fogamzásgátló mellett terhes lennék akkor is jelentkeznie kéne a megvonásos vérzésen, de nem hiszem hogy az vagyok mert a párommal ez első hónapban még végig használtunk óvszert, és amikor már nem akkor sem élvezett belém soha... (az orvos csak két hetet mondott, de a biztonság kedvéért megvártuk az egy hónapot, és egyszer sem felejtettem el bevenni a gyógyszert mindig ugyan abban az időben) Lehetséges lenne mégis? Mi történhet? Nagyon félek, kérlek segítsetek.
A normális válaszokat előre is köszönöm.
1. Ha teherbe esel, akkor nem lesz megvonásos vérzés sem.
2. A 7 napos szünet bármelyik napján megjöhet.
Ha 7 nap alatt nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet, ha negatív, akkor szedd tovább.
Ha a következő sem jön meg, menj vissza a dokihoz.
Ha ne jön meg, annak 2 oka lehet:
1. terhesség. A következő levél 1. tablettájánál csinálj tesztet. Ha negatív, szedd tovább, ha pozitív, azonnal menj orvoshoz.
2. annyira elvékonyult a méhnyálkahártyád, hogy nincs minek leválnia, így nem vérzel.
Megkérdezhetem, hogy melyik bogyót szeded? Mert van 1, aminél szinte egyik nőnek sem jön meg a vérzése, ez egy új fajta bogyó.
köszi a gyors válaszokat.
Yasminelle-t szedek, doki írta fel
uhha... :/ azért remélem még meg fog jönni ebben a pár napban :/
Azzal pedig nem nagyon szoktak ilyen problémák lenni... Ráadásul alacsony hormontartalmú...
Most egy kis nyugtatás: én amikor még tablettát szedtem, mindig a 7. napon jött meg, és a 2. levél kb 5. szeméig tartott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!